hát én nem tom
annyi van hogy nem kapott olajat és a dugattyú vagy vmi megragadt és széttört mindent vagy vmi ilyesmit mondott a csávesz
sokat nem tudok vele kezdeni mert annyira nem értek hozzá...
könnyen meglehet, hogy reális az ár, feltéve ha gyári alkatrészként veszed szalonból... Egyébként szvsz egy komplett blokkfelújítást olcsóbban is meg lehet úszni :)
Sziasztok!Rotax123 gyújtáshoz ért valaki?A kérdésem az lenne a trafóhoz 3szál megy piros,zöld ,fekete.A pirosba kell-e leni áramnak,ha rorog lendkerék?A zöld be van csak.A fekete test gondolom.Köszi aki segit válaszolni.
De így meg megveszed azt a sok szar alumíniumot meg esetleg olyan dolgokat is ami nem kell és nem olyan olcsó, h azt a vakok javára lehet bízni... sztem inkább szedd össze, h mi kell bele és érdeklődj, h ki adja olcsóbban...
De te tudod csak segíteni akarok!
Miért kell egész blokk? Nincs blokk a motorodban?
Mert ha így veszel blokkot akkor nem csak annyi, h beledobot és gyíííííí, hanem papírozni kell, feltéve ha rendszámmal akarsz rohangálni!
Ma beadta a kulcsot a gép...egyszer csak megállt alattam
Az érettségi után szétbombázom!
Nincs valakinek eladó karburátorba való fúvókái? nem tudom most per pillanat megmondani, h melyik, meg, h mekkora de ha valakinek van bontva ilyesmi írjon már pls.
Tudnátok mondani 1 olyan szervízt ahova bevihetném átnézetni az rs-t? Lehetőleg gyorsak és ügyesek legyenek(nem a legfontosabb, de túl drága se legyen)
annyi van hogy nem kapott olajat és a dugattyú vagy vmi megragadt és széttört mindent vagy vmi ilyesmit mondott a csávesz
sokat nem tudok vele kezdeni mert annyira nem értek hozzá...
szerelő annyit mondott hogy a blokkban majdnem mindent ki kell cserélni és hogy kb 250ezer csak az alkatrész hozzá...
06308519052 Üdv, rich
De te tudod csak segíteni akarok!
Mert ha így veszel blokkot akkor nem csak annyi, h beledobot és gyíííííí, hanem papírozni kell, feltéve ha rendszámmal akarsz rohangálni!
frissen fényyezve karcmentes és sérülés mentes állapotban.
Az érettségi után szétbombázom!
Nincs valakinek eladó karburátorba való fúvókái? nem tudom most per pillanat megmondani, h melyik, meg, h mekkora de ha valakinek van bontva ilyesmi írjon már pls.