Nem emlékszem már konkrétan mindenre, de az rémlik hogy nem tudtad mi a baja a gépednek. Felmerült a komplett blokkfelújítás lehetősége is, erre írták a srácok az árakat.
Szerinted most inkább húzd össze magad, maradj csendben, és a SAJÁT középső ujjadat MAGADnak dugd fel, de tövig, barátom!
Motoring, ezek a srácok blokkfelújításról beszéltek, te meg egy 20ezres csapágycserére vered a nyálad. Jobb lesz ha visszafogod magad, mert nem leszel népszerű. A saját tudatlan butaságod miatt ne másoknak ugass be...
örűlj neki hogy enyiből megúsztad, Én nem sértegettelek, te se sértegess Engem.
ha meg utánnanézegetsz a dolgoknak csak az alkatrészek drágák 20 rugóért kapod meg a csapágyszettet. de igen hülyézzél le mást ezaz. Dodó versenyző aki saját maga szedte össze a pénzt hogy kezdjen is valamit, sőtt ért is hozzá. Nem hiszem hogy pont Őt kéne lehülyézned.
De tudod Tesó hülyéké a világ legyél boldog és szép és békés életet
öcsém robogóján tecnigas rendszer van, és nagyon nagyon sokat dobott rajta sportlégszűrővel együtt(piaggio zip sp)! de...2hetesen a rezó már elkezdett rozsdásodni(kőfelveredésnél) most 1,5 éves és szét van rohadva
Üdv Mindenki!
Nem írtam, de szerelő megcsinálta az RS125-öm... 1 hónapja nagy vita folyt erről itt és minden balfék csak szapult:
Én írtam, hogy kb. 20ezer a javítása a mocinak.
Eltört egy csapács és a műanyag kosár megolvadt. Szerelő megcsinálta mindenestül 20-ért (nem baráti ár! Az 13.000 lett volna, ő mondta).
Idézek:
"száz szónak is egy a vége a blokkfelújitás az alaphangon 50pénz!" by mito7gang.
"ha én leutaznék egy ilyen hirdetésre egy ilyen duma után meghallanám hogy zörög a motor lehet elgondolkodnál utána mit irj ki.
megdicsérte a szerelő?én nem szoktam dicsérni a csapágyas motorokat.Kiállítottad a saját szegénységi bizonyítványod.Azok után hogy itt kiteregetted a szennyest meghirdeted így a motort,,,hát komolyan,nemtudtam irjak e vagy csak essek hanyatt a székkel,szégyen." by mitogeri
"20ezer? számolj még hozzá 50et " by lacusht
Szóval megkérek minden kedves pöcsfejet (főképp lacusht, mitogerit, és mito7ganget) hogy fektesse a kezét, tenyérrel fölfelé a székére, hajlítsa be a középső úját, hogy az ég felé meredjen és ÜLJÖN JÓ MÉLYEN BELE! Ezt nektek NAGYOKOSOK!
Te mégis hogy a f@szba mered betenni azokat a képeket a motoromról amit privátban küldtem át neked? Most tüntesd el innen jó!