mentem jogsi nélkül főtéren leintetek a rendőrök nem álltam meg és mentem haza igaz másnap itt voltak a ház előtt kocsikázni tudták h én voltak de semmi bizonyíték nyugi nem lesz belőle bajod
sziasztok mosz nem rég éppen megyek a házonkhuz közeli utcán kikanyarodtam egy forgalamasabb szélesebb útra éppen hogy csak kifordultam meg pillantom a rendőröket egy 20 méterre éppen ők is kikanyarodnak nem látttam se villógást se semmit én máris fordulok be jobbra mögöttem egy renault személy autó és egyszer csak nézem a renault mögött egy rendőrautó és már villóg is gyorsan be balra aztán megint balra és már otthon is voltam szerencsére a renault megállt és nem fért el a rendőrautó a renault mellet szerintetek lehet valami baj ebből a kis menekülésből ugye még nincs renszámom se jogsim a jogsi jövő héten már itt lesz csak azért kérdem mert ha megint megállitanak de már jogsival és renszámmal akkor nem lesz gubanc a mai miatt?
üdv
Svájci papirok! 11 kw van a forgalmiban!leakartam vizsgáztatni mer ugy volt hogy megtartom,de mivel külfüldre megyek melozni ezért nemtudnám használni! 430 ért van fent neten! de Max 410 ig lemegyek!
Helló!Aprilia Rs Rotax 123-ashoz keresek lenkereket.
ha esetleg valaki tud és szólna azt megköszönném.
msn: kornel5@msn.com
E-mail: dj.stefano@freemail.hu
Előre is köszi!
monnyuk volt mögöttem még egy renault szal nem tom?
én ezt 50-essel játszottam el:D
üdv
azt még rendberakom millió píz
ha esetleg valaki tud és szólna azt megköszönném.
msn: kornel5@msn.com
E-mail: dj.stefano@freemail.hu
Előre is köszi!
Azért nagyon baszogatnak a rendőrök vagy kimagyarázható ha nem 11KW van a forgalmiba hanem több?(A1-es jogsival)
szanálgattam a cuccaimat aztán találtam 1-2 eladandó dolgot..
van egy aprilás kabát ill egy uj ferodo platinum hátso pár..
ha valakit érdekelne irjon!
(valahol van még egy cagiva mito powermotor is:D)
amúgy menyiér válnál meg tőle ?