1-es sebbe is ki kell forognia a maxot tehát a 8000ezer az kevés. ha szivatora.föleg hideg inditásnál rögtön leáll akkor sokat kap benzint valoszinű.karbulátor beállitás.nem 1-szerü 2ütémünél sem.
Sajna ma nem tudtam kint lenni, de nekünk gyásznap volt a mai.
A 250 es megakadt az egyenesben, a 350 es en, eltört a váltókar az időmérőn, uh holnapra az az időnk van, amit 3.-ban ment vele Gábor.
Holnap, kb mindkét motorunk leghátulról indul, feltéve, hogy a 250est sikerül megszögelni éjszaka.
De holnap kint leszek, ha fene fenét eszik is!
Kedves mariobully szerintem te meg se szólalj, mert neked ugy ragadt meg az rs-ed hogy nem is lőtted neki, hanem elfelejtetted rárakni a karburátorra a különolajzás vezetékét. Ám ha visszább olvasok tuti találok még igen cinkes dolgokat. Szóval szerintem maradj csöndbe és törödj a saját rs-eddel...
Fitty se rá, mit mond márió.
Pozitív, hogy motorozol, egy 2T arra született, hogy lőjék neki, ha elromlik akkor meg rendbetegyék, szeretem az ilyen mindenttudó embereket akik a másik motorozásába beleszólnak, holott lehet ők a legnagyobb balfékek.
A kárőrvendést meg kifejezetten imádom.
Hát köszönöm kedves Márió,hogy így közhírré teszed ,h igen megragadt a motorom,de örülnék neki a jövőben,ha mondjuk a nevem helyett azt írnád,h a gyulai piros Rs-es csaj.Szerintem így is mindenki tudni fogja ki az akitől az a szegény motor annyit kap.Vigyázok rá,az Rs azért van hogy ha azt akarod h menjen lőni kell és persze vinni szervizbe rendszeresen.Azt hiszem én eleget teszek ezeknek.
iqomat..
A 250 es megakadt az egyenesben, a 350 es en, eltört a váltókar az időmérőn, uh holnapra az az időnk van, amit 3.-ban ment vele Gábor.
Holnap, kb mindkét motorunk leghátulról indul, feltéve, hogy a 250est sikerül megszögelni éjszaka.
De holnap kint leszek, ha fene fenét eszik is!
Pozitív, hogy motorozol, egy 2T arra született, hogy lőjék neki, ha elromlik akkor meg rendbetegyék, szeretem az ilyen mindenttudó embereket akik a másik motorozásába beleszólnak, holott lehet ők a legnagyobb balfékek.
A kárőrvendést meg kifejezetten imádom.