Van minden évjáratból 15 és 30 lovas. attól hogy 2005ös, még lehet benne power.
Azt mondod 6-ban 8000fölé nem pörög, és csak 140et megy. Az enyém gyári áttétellel 6ban 8000nél pont 120al megy :)
Hali most vettem nem rég egy 125 rs 2005 öst. 2005ös szériába télleg nincs alapból power?,és még anyit h a tietek menyit mennek?mert ez alig akar meni 140 et. 6dikba meg 8000 fordulat fölé már nem is akar menni. ha tudtok valamit irjatok köszi.
Szia! Digitkijelzőbe nem kell elem?
Amúgy a blokkja olyan, hogy megyek vele és néha előjön az a kopogás (olyan mintha nem robban be a hengerben a benzin, hanem átfordul és kész... veszt is a teljesítményből)... áh, egyre kétségbeesettebb vagyok
digit kijelző valszeg behalt olyat nemtudomhonnan tudsz szerezni sztem 10-15ből megvan...
a blokkja meg ha kopog akkor az odavan...
nagyságrendileg 100ezer körül mozog a javítása...
csak amit elöttem irtak...Olcsó húsnak....
és mindíg az olcsóbb lesz a drgább...
Gondolom 190000FT os motorodnak rendezett adásvételije van...
valszeg a hátsó fékedben a dugattyúkat kikéne takaritani...
fékeztél és beszorúlt vmi kosz aztán nembirt visszamenni ennyi a magyarázat...
ezt a kuplungbogyós dolgot nemnagyonértem...valszeg vmi olcsó utángyártott szar volt aztán eddig birta...
nem baj így tovább
Azt mondod 6-ban 8000fölé nem pörög, és csak 140et megy. Az enyém gyári áttétellel 6ban 8000nél pont 120al megy :)
Nincs vkinek 97es RS-re eladó elsőlámpa búrája?
Köszi
Amúgy a blokkja olyan, hogy megyek vele és néha előjön az a kopogás (olyan mintha nem robban be a hengerben a benzin, hanem átfordul és kész... veszt is a teljesítményből)... áh, egyre kétségbeesettebb vagyok
Olyat szeretnék kérdezni, hogy valaki nemtud jó külföldi használt/új motorokat árusító weboldalakat?-mint a kepesmotor...-
a blokkja meg ha kopog akkor az odavan...
nagyságrendileg 100ezer körül mozog a javítása...
csak amit elöttem irtak...Olcsó húsnak....
és mindíg az olcsóbb lesz a drgább...
Gondolom 190000FT os motorodnak rendezett adásvételije van...
fékeztél és beszorúlt vmi kosz aztán nembirt visszamenni ennyi a magyarázat...
ezt a kuplungbogyós dolgot nemnagyonértem...valszeg vmi olcsó utángyártott szar volt aztán eddig birta...