okés, lefogom engedni, megnézem hány deci, amúgy mielőtt szervízbe vittem tettem bele új olajat. az még az érdekes h az utolsó 4-5 mérföldnél jött ez a sustorgás elő:S
mentem egy pár kört a motorral, belenyomtam 70 mérföldet, épp járatós. Valami gixer lett a sebességváltómmal, minden jól működik, egyből vesz minden sebességet, de 6-ban vmi nem is tudom, érdekes sistergős hangja van..ilyen sssss....de csak alacsony 4-5-ezres fordulaton...mire 6 ezret pörög már nem hallani. Valaki találkozott már a problémával?
Imádok csegén motorozni! Bár az íven a kátyu befigyel... de vmi brutális hogy milyen jó a hangulat, meg még az utolsó cigány gyerek is szurkol mindenkinek:D:D Nagy versenyek voltak ott régen, meg sajna pár baleset is...:(
Idén reméljük, hogy nem lesz éppen akkor("véletlenül") egy esküvő, ami megakadályozza a rendezést.
Többet nemigen tudok, de ha lesz, akkor tiszta szoc formula megjelenés lesz(pannonia, mz, és ha nem ütközik, akkor cimcony is, és remélhetőleg lesz pár janacsek is(jawa)
Viszont a rabócsiring balhét azt léggé esélyesen megrendezik idén is, de tudni még arról sem lehet semmit.
Hát én még nem motoroztam vele műszaki okokból :) de nagyon kényelmes . Meg növeli a biztonságérzeted ( szerintem ) Hidegben megveszel alá pulcsit
Made in Germany
Köszönöm szépen, csak azért írtam be, hogy valaki már megdicsérjen:)
Komolyra fordítva, ez csak a szokásos idétlenkedés volt, de azért jól esik, még ha nem is gondoltad teljesen komoylan:)
Viszont lesz valamikor nyáron szegeden simsonverseny, a zsinvonalat nem tudom garantálni(pl mert én is indulok:) de majd szólok, legfljebb kijössz röhögni
Kedves Emzoli,
nem hiszem hogy olvastunk volna tőled valaha értelmetlen, semmire való hozzászólást, és nem seggnyalásként, de csak emeled a technikai színvonalat. Szerintem maradj, mert hasznos tagja vagy a közösségünknek :)
:)