Hehe, ilyen ez a bicikli, sok olyan szart tanulsz amit nem kéne. Mindenkinél így van mindenhol szerintem.
Én is 100%-ra tudom hogy nem leszek könyvelő, mégis szopok még a számvitellel meg a pénzügyi számvitellel. (bár a számvitel kell a közgéhez, de akkor is.)
Sőt a lineáris algebrát, kalkulust sem használom soha a közgazdaságtanban.
Nekem holnap egyszerű dolgom lesz. Tudom mi lesz a feladat, tudom hogy létező kérdéseket fognak feltenni, tudom hogy az elméletet is meg lehet tanulni (ha sokat szaraxik vele az ember), tudom hogy valami ki fog jönni a végén mérleg szerinti eredményként, és azt is tudom hogy le lehet majd vezetni az eredménykimutatást, de attól még mocsok nagy szarban vagyunk, és nem véletlen húzzák meg az évfolyam háromnegyedét ebből a fosból :)
Azért jó néha olvasni, hogy ti mennyit szoptok...ilyenkor jövök rá, hogy az én tanulnivalóm a tiétekéhez képest majdnem nulla Nekem csak félévi hajrá van, semmi extra, majd nekem is lesz egyszer ilyen sok marhaság
Holnap számvitel vizsga, egész nap gazdasági eseményeket könyveltem összköltség és forgalmi szemlélet szerint, eredménykimutatásokat csinálok és próbálom megtanulni ezt a jókora anyagot már egy hete. Totál agyamra ment. :(
ne nevess, ha tudnád hány hsz-t írok meg, ami helyesírási/stilisztikai hibával kapcsolatos kötözködésről szól.. ÉS hányat nem küldök el.... A hozzászólásaim 3/4ede soha nem lett elküldve a sportmotornak, csak leírom és kitörlöm :)) Jobb így a világnak. De azt bevallom ha én vétek hibát, közben pofánverem ám magam ;)))
Selettra, legalább 2 olyan szakit mondj itthon, aki elkészíti nekem az arrowom pontos mását. Ha annyira kurvára úgy van amit mondasz, fektetek bele pénzt, és lesz belőle nagy üzlet! De szerintem ha így lenne ,már rég kiaknázta volna előttem valaki.
Ahhoz képest hogy az arrowot nem jegyzik sehol, elég sokan mennek vele versenyen is, itthon pl. Asziék (nekem személyesen mondta hogy szerinte egyáltalán nem jobb semelyik cső sem), de az angoloknál is látni nem egyet. Ha a bikepicset végignézed, láthatod hogy a nem gyári csövek 70%-a arrow. Lehet nem véletlen?
Azok akik így beszélnek az arrow rendszerről:
1. soha nem mondtak eddig semmiféle kézzelfoghatót
2. soha nem mutattak semmiféle grafikont, adatot, tényt hogy az arrow szar lenne
3. soha nem érveltek semmivel, ami értelmesnek hangzana
Úgyhogy kedves okos Selettra, maradjunk annyiban, hogy az arrow kurvajó, te meg ha annyira nem szereted, ne vegyél olyat és kész :)
ááá,ott azért még nem tartunk...
Miota megvettem nem volt idöm helyrerázni,most télen pedig szétkaptam teljesen,mindent átnéztem rajta,kicseréltem amit kellett (újrapoliroztam a vázat,új láncett,láncvezetögörgö,fékbetétek,powert ki kellett tisztitani,megmértem hengert,dugót,kuplung lamellákat,friss hajtómüolaj,karburátor tisztitás...meg még egy csomó minden. Elcsúsztak vele a bal oldalára,ugy h 1kis fényezésre is szolrult. Most pedig várom a tavaszt... :D
Én is 100%-ra tudom hogy nem leszek könyvelő, mégis szopok még a számvitellel meg a pénzügyi számvitellel. (bár a számvitel kell a közgéhez, de akkor is.)
Sőt a lineáris algebrát, kalkulust sem használom soha a közgazdaságtanban.
Nekem holnap egyszerű dolgom lesz. Tudom mi lesz a feladat, tudom hogy létező kérdéseket fognak feltenni, tudom hogy az elméletet is meg lehet tanulni (ha sokat szaraxik vele az ember), tudom hogy valami ki fog jönni a végén mérleg szerinti eredményként, és azt is tudom hogy le lehet majd vezetni az eredménykimutatást, de attól még mocsok nagy szarban vagyunk, és nem véletlen húzzák meg az évfolyam háromnegyedét ebből a fosból :)
Tanulásnál szoktak általában sok sikert kívánni. Én inkább sok SZERENCSÉT kívánok neked
Viccet félre téve, sok sikert a vizsgákhoz.
Ahhoz képest hogy az arrowot nem jegyzik sehol, elég sokan mennek vele versenyen is, itthon pl. Asziék (nekem személyesen mondta hogy szerinte egyáltalán nem jobb semelyik cső sem), de az angoloknál is látni nem egyet. Ha a bikepicset végignézed, láthatod hogy a nem gyári csövek 70%-a arrow. Lehet nem véletlen?
Azok akik így beszélnek az arrow rendszerről:
1. soha nem mondtak eddig semmiféle kézzelfoghatót
2. soha nem mutattak semmiféle grafikont, adatot, tényt hogy az arrow szar lenne
3. soha nem érveltek semmivel, ami értelmesnek hangzana
Úgyhogy kedves okos Selettra, maradjunk annyiban, hogy az arrow kurvajó, te meg ha annyira nem szereted, ne vegyél olyat és kész :)
Miota megvettem nem volt idöm helyrerázni,most télen pedig szétkaptam teljesen,mindent átnéztem rajta,kicseréltem amit kellett (újrapoliroztam a vázat,új láncett,láncvezetögörgö,fékbetétek,powert ki kellett tisztitani,megmértem hengert,dugót,kuplung lamellákat,friss hajtómüolaj,karburátor tisztitás...meg még egy csomó minden. Elcsúsztak vele a bal oldalára,ugy h 1kis fényezésre is szolrult. Most pedig várom a tavaszt... :D