Selettra rosszul mérted fel a helyzetet: most nem én vagyok akibe bele kell kötni! Amúgymeg úgy gondoltam h a fórumról azokat az emberkéket akik járni szoktak pályázni meg az összes többi emberkét aki bármilyen motorral jár a pályára. Az meg ha vmi full-pro elkerül vmi kicsi pályán robogóval az nem olyan gáz mint mikor elkerüljük 125-tel az 1000-es gépeken ülő motorozni nem tudó jasszcsávókat kívülről.
Hát...miután megbizonyosodtam róla h nincsenek ukránok a körzetben újra meg merek szólalni. Bár eléggé megviselt engem is az oltás, de belőttem a TF-es lakótársam lótesztoszteronját és visszajött az önbizalmam.
Elég rég óta nem írtam ide, de olvastam a fórumot, de te ki a faszom vagy G.XXX? milyen képeid vannak fent?! meg a leírásod egyenesen viccces szerintem pénz, ribancok meg miegymás, szerintem te még 20ezret se láttál együtt, nem hogy ballagásra SL 63 amg, meg megvetetem magamnak a legújabb fejlesztésű motort, vegyél rigát az való neked Ha kérdezel, akkor tedd meg normálisan vagy huzz el erről az oldalról! Szerintem neked normálisan válaszoltak, te meg itt flegmázol! NAGYBETŰS NYOMORÉK VAGY bocs de ezt nem tudtam már én se elnézni.
amúgy ami címet írtál az az msn-é ...