GiviShop köszi szépen a rajzokat, de belátom, hogy télleg jobb lenne a gyárit megvenni!
Meg nekem egy palást rajz kelett volna, de azért köszi szépen, ez is segített!
Szevasz mito7gang!
Már rég le lett cserélve!Az összes folyadék ami benne van!
A fék, a hűtő folyadék, minden ki lett cserélve frissre!
Szóval azon már túl vagyok!
Mondjuk én megpróbáltam volna megcsinálni, ven itthon minden cuccom hozzá, csak tervrajz kelett volna!
Akkor mind1
először a lánc meg a lánckerekek a fontosak, nah meg persze a gyertya!
Aztán majd túrkálok valami rezót!
Különben dobnak vmit is a gépen?
Vagy csak a hangja lessz másabb?
ebbe a kelepcébe mi is beleestünk...
Gondoltuk hogy lófasz fog kiadni annyi pénzt azért a szarért...
elmondom hogy nemfognak neked kiteritett rajzot adni mert nincs sehol kiterített rajz...
őkis megvették mivel nincs más megoldás...
lehet mindenféle házi kókányolt szart venni kb kijösz legjobb esetben 30-35rugóból...aztán ratyi lesz a motor mert itt ott nemolyan lett mégse mint kéne meg ienek...
jobban jársz ha bujod a netet és hátha rátalálsz egy csőre...
inkább azt a pénzt láncra meg olyan dologkra költsd amik ahhoz kellenek hogy biztonságosan motorozz...
gonodlom a Telóolaj, blokkolaj, fékolaj dologig még nemjutottálel...pedig ilyen okosságok is vannak a motorba és nemárt őket eccer eccer lecserélni...
erre csak annyit tudok mondani hogy Finggal tojást nemlehet festeni...
hagyd fenn a mostani cuccokat és azzal menj maxx ha annyira életbevágó de mivel kinn minusz10van így nemhiszem hogy az elkövetkezendő 1,5 hónapba kitolod egyáltalán a garázsból...
1,5 hónap alatt csak összedobsz annyi zsetont hogy leugorj egy boltba és bevásárolj...
Oks akkor nem teszem fel! Nektek csak több tapasztalatotok van mint nekem!
Akkor asszem bele kell húnom a "bizniszekbe"!
Jaj majdnem elfelejtettem, nem tud nekem valaki küldeni olyan tervrajzot, ami az Arrow, vagy bármien tuning rezónak a rajza?Vagy a kiterített képe?
Előrte is köszi szépen!
Jó éjt mindenkinek!
Szevasztok!
Ami most fent van D.I.D. 520-as lánc az már nagyon készen van!
Szerinem az a gyári lánca, vagy nem tom, de nagyon laza már!
Oldal irányba is hajlik mint az atom!
Azt hogy érted, hogy egyhelybe?
Nem lessz fent sokáig, csak addig, amíg lessz cash-em az új láncra meg lánckerekekre, jah meg gyertyára!
Nekem max 200Km-ig lenne fent!
Lehet tőle baja?
na jó éjt gxxx puszi a biztos nagyon kocka hasadra! ja és szolj ha kész a rakétád majd gyorsulunk 1!
de szerintem esély nuku
lehet 10 power lessz benne azééééééért az nem semmi!
Nah hogy visszazökkentsük a fórumot, akkor majd kérdezek én!
Nekem most az Rs-en D.I.D 520-as láncom van fent, és ahhoz való lánckerekek!
Ha én felrakok egy 525-ös ugyan olyan D.I.D-t, akkor mi problémám lehet belőle?
Vagy lessz vmi baja?
azt tudom,hogy kinyírja a lánckerekeket, mert nem azzal kopott össz, de vmi más baja lehet?
na Bence figyelj,visszazokkentem a fórumot...aki tud nekem olyan kawat szerezni mint az adatlapomon van az nyer egy ket szemelyes vacsorat ezzel a 200+is istennel (ez lehet nem visszazokkentés volt)
Meg nekem egy palást rajz kelett volna, de azért köszi szépen, ez is segített!