öregem te valami netes terminátornak érzed magad hogy veled még összefutni sem lehetne?de sztem valami ős forumos szorakozik mindegy,ha meg igazi vagy akkor meg sztem elöbb utobb valaki leszabja a lábad ha nem veszel vissza
200at megy egy nagy faszt fog neked annyit menni te parasztarcú geci
nem kell vele foglalkozni...en meg mindig azt mondom h alreg:D...ha meg nem szimplan beleszuletett ebbe a meni vagyok vilagba,es rajta így jott ki ez van...de en nem okoskodok mert ah RRman mar mondta megint beleszek fenyítve:D
Te! Figyu má! Én itt haverkodni akarok veled te meg ilyet irsz vissza nekem , ha merek!?
Lehet neked fura ha valaki meg akar ismerni, barátkozni, ismerkedni akar veled!
De!
Tudod motoroskörökben általában ez igy müküdik, és nem kell faszagyereknek mutatnod magad a letöltött képeiddel mega gagyi dumáddal. Nem attól vagány valaki ha a legütősebb sportmotorja van,vagy a legbarbibb csaja! Gondolom nem lehet sok barátod (egyáltalán nincs), talán a magad köré épitett kis kitalált világod miatt!
De ha gondolod gyere el a diplomatalakótelep portályára! Mert nyilván tudod hol va ha ott laksz! Ugye?
Az ottani őröknél jelentkezz hogy engem keresel! 10 percen belül ott vok! Csak azért ott merek veled találkozni
, mert ott a biztonságiak tudod az én embereim. És remélem megvédenek tőled ha majd bántani akarsz!
Addig is szerintem jobb ha kussolsz te kis faszverő köcsike mert minnyá kideritem ki a f@sz vagy oszt akkor majd a sirós képeidet töltögetem fel a többieknek had röhögjönek te kis 16 éves szaros!
Jótanács! Mielőtt megveszed a bicajt:-nézdmeg ha leteszed a talpad a fölre eléred-e a kormányt?
Mer ha elesel könnyen belerugnak a kis okos fejedbe te ratyi a qurva anyádat. . . .
Nemtom miért kell kinevetni a másikat!
Ez nem szép dolog!
Na mi van haverom ütközünk vagy fellőtték anyáék apizsicsillagot?
Mégse vagy olyan nagy csajozós motoros?
Csak ma estére szól a meghivásom!
200at megy egy nagy faszt fog neked annyit menni te parasztarcú geci
de most komolyan...
ilyen szarsággal van tele a fórum
Lehet neked fura ha valaki meg akar ismerni, barátkozni, ismerkedni akar veled!
De!
Tudod motoroskörökben általában ez igy müküdik, és nem kell faszagyereknek mutatnod magad a letöltött képeiddel mega gagyi dumáddal. Nem attól vagány valaki ha a legütősebb sportmotorja van,vagy a legbarbibb csaja! Gondolom nem lehet sok barátod (egyáltalán nincs), talán a magad köré épitett kis kitalált világod miatt!
De ha gondolod gyere el a diplomatalakótelep portályára! Mert nyilván tudod hol va ha ott laksz! Ugye?
Az ottani őröknél jelentkezz hogy engem keresel! 10 percen belül ott vok! Csak azért ott merek veled találkozni
, mert ott a biztonságiak tudod az én embereim. És remélem megvédenek tőled ha majd bántani akarsz!
Addig is szerintem jobb ha kussolsz te kis faszverő köcsike mert minnyá kideritem ki a f@sz vagy oszt akkor majd a sirós képeidet töltögetem fel a többieknek had röhögjönek te kis 16 éves szaros!
Jótanács! Mielőtt megveszed a bicajt:-nézdmeg ha leteszed a talpad a fölre eléred-e a kormányt?
Mer ha elesel könnyen belerugnak a kis okos fejedbe te ratyi a qurva anyádat. . . .
Ez nem szép dolog!
Na mi van haverom ütközünk vagy fellőtték anyáék apizsicsillagot?
Mégse vagy olyan nagy csajozós motoros?
Csak ma estére szól a meghivásom!
Most akarok vele spanolni!