Igen itt sem több a kiszerelés, csak valahogy mindig tele a csomitartó,és nincs hova rakni :))
Ennek nincs valami szép hangja 1,4hdi mondanom sem kell, de legalább dorombol :)
Viszont a zafira az jó lenne 1,8benzines, szép hangja lenne, de apu hallani se akar a sportrendszerről, így meg tök halk :)
Igen itt sem több a kiszerelés, csak valahogy mindig tele a csomitartó,és nincs hova rakni :))
Ennek nincs valami szép hangja 1,4hdi mondanom sem kell, de legalább dorombol :)
Viszont a zafira az jó lenne 1,8benzines, szép hangja lenne, de apu hallani se akar a sportrendszerről, így meg tök halk :)
Köszi a meghívást, de kurva reális hogy 200kmt fogok azért utazni a vizsgaidőszak kellős közepén, hogy egy autós jamboree-n részt vegyek, és mindezért még egy nem idevalósi spanomat is felrángassam a pesti gányba. Mindezek felett, a pözsót nem nyúlhatom le itthonról, vonat az vicc, buszozni meg buszozok eleget így is a semmiért. :)
Én meg egyszerüen mobilra csináltam a dolgot.ha kell a hely,kiveszem a ládát 20sec alatt.mondjuk már vagy féléve nemtettem vissza
én ha elmegyek autózni,jobbszeretem a motor hangját mint a zenét.bár a saját kocsimban a dízel kelepelés nemépp ide tartozik de amikor megvolt az 5-ös turbos koporsóm,abba össz 10percet ha szólt menetközben a zene:D
nagyon faín
Jah és a Lényeg h GT
Is
meri valaki ezt a motort?Elado még?
én ha elmegyek autózni,jobbszeretem a motor hangját mint a zenét.bár a saját kocsimban a dízel kelepelés nemépp ide tartozik de amikor megvolt az 5-ös turbos koporsóm,abba össz 10percet ha szólt menetközben a zene:D