BerikZ majd elmondom MSNen hogy csináltam de rossz felé kapisgálsz :D
Mb80 neked majd adok linket szintén MSNen mivel bolti ár alatt kicsivel bármelyik motor makettet meglehet itthon kapni. 6ezer forint asszem a Ducati desmo
legdrágább 7500 azt tudom
tetszik a feketemadáron ahoyg a vázat koptattad.. tudod mit komáltam mindig mikor repülőmaketteztem még? a balesetes diorámákat.. motorban is lehetne fasza törött vasakat csinálni..
Szépen összeraktad. Látom jobban használod az airbrush pisztolyt mint én. Adhatnál majd pár tippet,pl ahogy kipuff rendszert csináltad. Én kb 3 éve nem haladtam semmi a Roberts-féle RGV-mmel. És van dobozban egy desmosedicim.
Eddig összeraktam 1 ducatit, egy zx7r-t,meg egy XX-et.
Ha kreatívkodni akarsz, a japán yamaha oldalon találsz papír hajtogatnivalót, mindenféle motort (yamahákat). Szerintem elég húzósak, mi az R1est csináltuk Asszonypajtással esténként, tisztán is legalább több hét meghajtogatni, és rámennek az idegeim :))
Amúgy csizmát hozott a jézuska :) Nem Sidi Vertigo, ugyanolyan mint a régi de azért nagyon örültem neki :))
BOldog, békés Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
jah ma láttam a TV-be h. a Kellemest, csak óvatosan kellene hazsnálni, hiszen a lábvíz az, ami kellemes:)
Mb80 neked majd adok linket szintén MSNen mivel bolti ár alatt kicsivel bármelyik motor makettet meglehet itthon kapni. 6ezer forint asszem a Ducati desmo
legdrágább 7500 azt tudom
Én bementem bármelyik modelüzletbe és volt 1 rossi féle yamaha meg egy régi triumph
Eddig összeraktam 1 ducatit, egy zx7r-t,meg egy XX-et.
Segiccsek, megmutassam?
Amúgy csizmát hozott a jézuska :) Nem Sidi Vertigo, ugyanolyan mint a régi de azért nagyon örültem neki :))
2 hete fejeztembe Biaggi 500as YAMAHA motorját.
jah ma láttam a TV-be h. a Kellemest, csak óvatosan kellene hazsnálni, hiszen a lábvíz az, ami kellemes:)