Sziasztok!
Nagyon nehéz volt hét loosere illetve hét emberét választani erre a hétre mivel nagyon gyenge volt a jövés menés a fórumban! Ma viszont zene is lesz a bejelentésekhez. Adok egy linket ami youtube-ra mutat és várjátok meg amig elindul a zene és utána indulhat az olvasás! A HÉT EMBERE ZENE
A hét embere nem más mint tuning! nagy metiszteltetés számára ez a cím, mivel sokáig semmibe volt véve a fórumon. Elkeseredettségében többször megsértődött, itt is hagyta, de álmatlan éjszakák után újból és újból visszatért. Szőrnyű balesetet is szenvedett, amikor 30al nekiment egy autónak, 400-500 métert repült majd csúszott, kész csoda, hogy életben maradt
Én gyúrok is, meg kolbászt is eszek Na akkor hogy van ez?
Nekem nem célem leszálkásodni, hogy minden izomköteg láccódjon, így nem eszek állandóan rizst meg csirkét.
Én spec a kolbászra esküszöm mint táplálék kiegészítő
Nekem jobban megy tőle az edzés, és jól hozza az izomtömeget
Nagyon nehéz volt hét loosere illetve hét emberét választani erre a hétre mivel nagyon gyenge volt a jövés menés a fórumban! Ma viszont zene is lesz a bejelentésekhez. Adok egy linket ami youtube-ra mutat és várjátok meg amig elindul a zene és utána indulhat az olvasás!
A HÉT EMBERE ZENE
A hét embere nem más mint tuning! nagy metiszteltetés számára ez a cím, mivel sokáig semmibe volt véve a fórumon. Elkeseredettségében többször megsértődött, itt is hagyta, de álmatlan éjszakák után újból és újból visszatért. Szőrnyű balesetet is szenvedett, amikor 30al nekiment egy autónak, 400-500 métert repült majd csúszott, kész csoda, hogy életben maradt
Am Igen enyim az Rs és most jelenleg nem eladó! Mert Generálon van! Majd tavasszal!
Egyépként ott van a száma biztos hivd fel....
bebaszna ha a fehérje meg a designer kreatin káros lenne:D
én is gyúrok, sőt kolbászt is eszek meg csülköt, meg pacalt, meg disznótorost. Akkor mi van?
Nekem nem célem leszálkásodni, hogy minden izomköteg láccódjon, így nem eszek állandóan rizst meg csirkét.
Én spec a kolbászra esküszöm mint táplálék kiegészítő
Nekem jobban megy tőle az edzés, és jól hozza az izomtömeget
mióta tudom miket tesznek bele nem is eszek
Opció van elég.