még régen asszem ide vagy a viccek topikba beraktál egy olyan oldalt amin van mindenféle pina.hogy melyik milyen meg hogy az egyes fajták hogy néznek ki stb.meg talán még a végén össze is lehetett hasonlítani képek alapján hogy tied melyik csoportba tartozik.
Rendeltél tőlünk 2db himbilimbit.Egy simát, és egy foszforeszkálóst. Amit ki is postáztunk neked, de nem vetted át. Szeretnénk, ha mielöbb jelentkeznél érte.
jaja fasza. még csak oda néztem a motorhoz ahogy lesz egy kis időm felrakom hát ja a csomagolás télleg egyedi lett 10percig bontottam ... amúgy hány csomag szalag ment rá ? :DD
mer' most ,hogy neked oda van írva, hogy 17 meg békéscsaba azzal előrébb van valaki, egyáltalán érdekel az valakit? olyan unalmas már ez a töltsd ki az adatlapod duma... hülyeséget lehet írni helytől és kortól függetlenül is (szerintem)
amúgy 80pár ezer a műszaki rész, benne pár papíros ügy plusz regadó, ami azt hiszem 90ezer egy zsír új 125-re , onnan jön le az avultatás szerintem kb 160 körül áll meg névre írva
11kW-os?
Ezt mérsékelten értem.
Ki-mi vanhovamicsinálva, milyenoldalmilyencíme, ésegyáltalánmivan?
VAn bíróék faszáról mintázott himbilimbi. Érdekel?
üdv. Himbilimbi
kiskörte gratulálni tudok...
szánalmas!
Rendeltél tőlünk 2db himbilimbit.Egy simát, és egy foszforeszkálóst. Amit ki is postáztunk neked, de nem vetted át. Szeretnénk, ha mielöbb jelentkeznél érte.
üdv. Himbilimbi.hu
www.himbilimbi.hu
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az EXTREMA-ba mekkora kormánycsapágy kell?
Köszönöm!
amúgy 80pár ezer a műszaki rész, benne pár papíros ügy plusz regadó, ami azt hiszem 90ezer egy zsír új 125-re , onnan jön le az avultatás szerintem kb 160 körül áll meg névre írva
11kW-os?