persze ez attól is függ, hogyan használod a motort. Ha sokat döntögetsz és térdelős vagy, akkor a d208nál puhább kell (nekem néha megcsúszott térdig döntve), viszont kellemesen hosszú a futásteljesítménye. 17500 km van a gumikban, és csak a hátsó cserés. Mondjuk még soha nem égettem gumit vele..
hello
utcai használatra milyen gumit ajánlotok és milyen méretet most egy dunlop sportmax van a mocin 150/60zr17-es csak már ki kéne cserélni és nem tom milyen legyen
Üdv: Ádám
Igen meg van! 40 fogas JT, 0km. Nagyvasról rendeltem, kérésre le tudom fotózni hogy biztos jó e! Nagyvason 5100, én 3000be odaadom + posta. Ha minden igaz levélként is fel tudnám adni és úgy olcsóbb lenne megoldani. Úgy meg még olcsóbb ha előre átutalja a pézt a számlámra, és nem kell utánvéttel sem szarakodni.
Ha kell kép vagy bármi, írj!
Gyújtást ráadom, máris beránt a mágnes, és folyamatosan 11.5 V körül kap, annak ellenére, h csak 1 másodpercig kéne ennyi feszt kapnia, aztán visszaesnie 5.5 körüli értékre..
Ezután ha be is indítom a mocit, és húzok egy kis gázt, akkor sem engedi ki a mágnest, szóval ahogy ráadom a gyújtást folyamatosan kapja a 11-12 V-ot, függetlenül attól h jár e a motor v sem, ill ha jár milyen fordulaton.
Amúgy könnyen jár a mágnes;
Mi lehet a gond?
Hello. Nagyon kedvező árakon alkatrészek eladók rotax 123 as blokkhoz:zsír uj proxhajtókarral és tűgörgőkkel főtengely,kuplung,váltó stb.Az gyújtása nincs má meg.Egyéb alkatrészek vannak még af1 sp hez. Hívj vagy írj és megbesz ha érdekel: 06 70 405 0152
Mi most szedtük szét épp enyémet!kuka érett volt elfolyt olaj!Most meg vater vágott rá menetet plusz és egy kupakkal zárható nem is enged csak az a gond h nem tudjuk mennyi olajat tegyünk bele meg hmilyen lenne a jo mert a telo olajjal teleraktuk és lofaszt se csinál:Spedig olyan apro menet van rajt h azon nem enged meg rendesen meg van tömitve!na de mindegy majd még probálkozunk mert igy életveszély volt:)ha van vmi fejlemény jelentkezek:D
széria hátsó rugóstagot tudtommal nem lehet szerelni, préselve van az egész. az állítható sp-ket már lehet, annak menetes a teteje, épp azzal szenvedek
nem csillapít semmit ... volt hogy bedöntöttem kitolta az elejét vagy beriszálta a picsába ... csattog a teleszkópom :D nincs benne se olaj semmi ... csak ott van
2-3 hét aztán rakom el a mocit és dobom ki a picsába belőle
utcai használatra milyen gumit ajánlotok és milyen méretet most egy dunlop sportmax van a mocin 150/60zr17-es csak már ki kéne cserélni és nem tom milyen legyen
Üdv: Ádám
tyt@vnet.hu -ra írjatok, ne itt. Üdv!
Ha kell kép vagy bármi, írj!
Ezután ha be is indítom a mocit, és húzok egy kis gázt, akkor sem engedi ki a mágnest, szóval ahogy ráadom a gyújtást folyamatosan kapja a 11-12 V-ot, függetlenül attól h jár e a motor v sem, ill ha jár milyen fordulaton.
Amúgy könnyen jár a mágnes;
Mi lehet a gond?
én megpróbálok egy használhatót szerezni mert így nem lehet kihasználni csak bohóckodni. de legalább ingyen mentem pár kört :D
az enyémet most egyengetik
2-3 hét aztán rakom el a mocit és dobom ki a picsába belőle