várjál! rx? szóval rx re van tervezve? én azthittem ez az arrow challange ... mit kell erről tudni ez miben más? írj már le mindent mert krvára nemtudom... meg a felfogatási helyek a gyárival megeggyeznek?
a wcben kizárólag motor revüt alkalmazok, ami aztán kiválóan alkalmas a segg törlésére is :)))
Viszont viccen kívül egy lőtértől egy köpésre lakok, haveromék a gondnokok. Lehet kicserélem a sima céltáblákat ilyen tuning félére, úgy is rendőrök szoktak lőni :D
Tudod, ha már oltogatsz pár hónapja valakit, legalább annyi tökösség lenne benned hogy vállald a szép arcocskád.
Én sem azért raktam fel a fejem hogy a lányok gyönyörködhessenek, hanem ha valakinek beosztok, legalább megnézhesse ki vagyok, vagy ha netán megkeres a városba, felismer és arcon köp ha úgy akar.
van itthon egy aprilia rx arrow dobom max megmérem neked azt.
a lényeg a rezó.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.co
m
aki versenyzik rs el milyen áttételt használ ?
Tudtam, hogy le kellett volna töltenem
(csak vicceltem ám :))))
Viszont viccen kívül egy lőtértől egy köpésre lakok, haveromék a gondnokok. Lehet kicserélem a sima céltáblákat ilyen tuning félére, úgy is rendőrök szoktak lőni :D
Én sem azért raktam fel a fejem hogy a lányok gyönyörködhessenek, hanem ha valakinek beosztok, legalább megnézhesse ki vagyok, vagy ha netán megkeres a városba, felismer és arcon köp ha úgy akar.
THX