Nekem is úgy volt, hogy egyik nap még mentem vele másnap már az istenért sem akart beindulni, én is úgy voltam vele, hogy nem létezik, hogy egyik napról a másikra...de mégis
stoppie
[16810] 2007. május 6. 20:50
Cabán is van egy új 2007-es fényezésű RS125.
Sztem ez is egy csajé.
Ata, nem szőke volt a csaj?
Lehet azért volt rendszám nélkül, mert madaras előtt pár nappal láttam a motort a szalonba, és lehet nem volt meg madarasig a rendszám, de nemakarta kihagyni
Itt furikázik a városba. Fekete TOP-os aerox-al etettem az azért már szégyen ...
Mi raktunk össze egy Rs-t vertexel (Tomié) még itt volt addig semmi baja nem volt (pár ezer km) msot nem tudom mivan vele. és kb 3-4órás járatás után az agyhalott vevő megforgatta 9ig, pedig lelkére lett kötve h 5fölé ne. Jah és megse vette De am. én se vagyok oda a Vertexért...
Nah ha ennyire nagy szaki lettél, akkor hajrá... A motor célegyenesbe ragadt meg és nyélgázon ment. A fordulat 12.000 volt. Aztán egyszercsak leállt a motor ( nem blokkolt a hátso kerék). Ott ringen nem adott szikrát.... Amikor hazajöttünk adott szikrát, de nem indult. Szét lett szedve. A dugattyúgyűrűs romokba, detonált egy frankot, jah és persze mgé a dugattyú darabkái is telebaszták a hengert...... Nah akkor mi volt a hibás? Tuti hogy a galamba a háztetőn..
Eladó Metzeller Rennsport vadonatúj gumi 150/60 17. Régi gumikat becserélek ugyanebbe a méretbe ha nem kapok gumit ugy 30e huf az ára de ha kapok másik gumit helyette akkor megegyezés alapján..
JoeZ a János kórházból jelenti, hogy tegnap este belegyógyította a gixxert egy autóba. Az sms szövegkörnyezetéből úgy veszem ki, hogy az autósnak sikerült összehozni a dolgot.
A motor kuka, úgyhogy mostmár legalább lesz mivel indokolnia, hogy jövőre miért nem merészkedik fel pályára.
Bár most hogy már nem karcmentes a gép, mostmár nem kell majd annyira félteni.
akkor a 2db fogaskerék kell=5eft
apriliars160@freemail.hu
küldd a cimed
nézd mit találtam
stoppie
[16810] 2007. május 6. 20:50
Cabán is van egy új 2007-es fényezésű RS125.
Sztem ez is egy csajé.
Ata, nem szőke volt a csaj?
Lehet azért volt rendszám nélkül, mert madaras előtt pár nappal láttam a motort a szalonba, és lehet nem volt meg madarasig a rendszám, de nemakarta kihagyni
Itt furikázik a városba. Fekete TOP-os aerox-al etettem az azért már szégyen ...
emlékszik még erre valaki rajtam kívül?:D
nincs meg valakinek az a kép vagy a hölgy neve vagy közösségi oldalas linkje? :P
most wössner van benne ami ddig pattent kopp..kopp..
Nekem 2gyűrűs kellene...
Választ előre is köszi!
Tudnál képet feldobni a Prox dugódról
küld már el!
vendégeim jönnek 2 perc múlva,nem bonyolódom telefonálgatásokba most
köszi
nekem meg van Joe száma ha kell csörögj rám tmobil/547-57-19
JoeZ a János kórházból jelenti, hogy tegnap este belegyógyította a gixxert egy autóba. Az sms szövegkörnyezetéből úgy veszem ki, hogy az autósnak sikerült összehozni a dolgot.
A motor kuka, úgyhogy mostmár legalább lesz mivel indokolnia, hogy jövőre miért nem merészkedik fel pályára.
Bár most hogy már nem karcmentes a gép, mostmár nem kell majd annyira félteni.