hát az biztos, de jogosan. Én megértem Fuckyt is ha felbassza magát, tényleg idegesítő amikor az 500. hülye név és arcnélküli srác szólogat be. De igazság nem lesz a földön, hisz egyik sem fog bátran Fucky elé állni a bajával. A fórum egy idegesítő dolog, és azzal jársz a legjobban ha meg sem mukkansz bölcsen. Aki meg sokat tépi a száját (mint én...), az számoljon a hülyegyerekekkel. Viszont ha túléled gutaütés nélkül, baromi türelmes ember vagy :)
Javasoltuk már, NAGYON össze kéne hozni egy fórum talit. De az nem poén hogy csak mi jövünk, jöjjön el minden anonym köcsög (speciel általánosságban gondolkodok). Mindenki lerendezhetné a felgyülemlett idegbajt, és végre az anonym köcsögök élőben is átadhatnák FuckyRSnek, vagy bárkinek amit akarnak.
Csak az egésszel az a probléma, hogy a legkisebb eséllyel sem jelennének meg az anonym buzernyákok a talin, és így nem lenne értelme. Ez van. Aki anonym, az fosós. Nem fogja élőben sem vállalni magát, ha itt nem....
Most faszomse tudja másképp mondani. De ez a dugó megadta magát, ennyi a lényeg. Karburácios probléma nem lehetett mivel nagyon megvolt etetve, motorolaj szintúgy, szóval lehet találgatni, de a dugó egy silány minőségű volt és nem bírta a "pörgést"....
én már tavaly megmondtam h ebben az évben sem lesz belőle semmi, és nem is lett, pedig csak 6 hónapotok volt rá.