jajjj télleg a donor szóról most jutott eszembe hogy volt ma egy parás helyzet .... megyek az úton tök normálisan áll az út szélén egy mazda 6 hmmm mondom jól van erre a szőke csaj nem nézett bele a tükörbe, index nélkül hirtelen kapartatva elindult mint egy barom ... én nekem pedig rántani kellett a motoron hogy a hülye kurva ne lapítson szét mérgembe utána befékeztem előtte aztán mutattam hogy nem vagy normális meg stb stb ...
2 póló volt rajtam Tyt az az igazság csak egy leugrottam a Dunára aztán vissza így levezetni az idegességem aztán lusta voltam felöltözni. viszont eddig mindig rajtam volt a rendes ruha. vétkeztem...
Rocky köszi szépen. de inkább fokozatosan és biztosan próbálok motorozni. ahogy bejárattam megyek vele ringre
Mito I 90-91, Mito II 92-93, EVO 94-kb 2000-2001 ezt nem tom pontosan, EVO II olyantájtól :D napjainkig. Bár remélem h az új borzalom miatt nem állították le az EVO-k gyártását.
Zoli a myvipes képen az tesom!csak az enyémen feszül Amugy mondtam neki h pont jó lenne neki a mitod!csak hát sok a lóvé mert van egy robogója és igy nincs elég pénze:S amugy a mito II-ket nem később gyártották mint 94?
Nem tud vákuumot csinálni(vagy nem eleget) akarterban, ezért nem tud szívni, illetve mivel nem szív, nem is jut nyál a hengerbe.
Ha sokat basztatják,ilyenkor egyet-egyet durran a kipuban.
Nekem volt egy Malagutim ami egy-az egybe kilőtte a főtengely szimmeringet. Egyértelmű hogy nem indúlt be. Csapágyrögzítővel visszatoltam, utána nem volt vele gond.
egyébként pedig van követési távolság is a világon ...