rendben, a te dolgod,de szerintem alap,hogy főtengelyt nem ütünk meg, és nem feszítjük meg a lendkereket, aminek ugye századra kellene futni.
Speciálon meg pláne.
De a te dolgod.
aha,és a lendkerék centricitásának reszeltek, ami utána szépen kivégzi a csapággyakat, főtengőt, okos tanács....
Venni kell egy lehúzót,nem hiszem, hogy akkora összeg.
Hali! Kösz nekem is tetszik a Hyo Én a képedről megismertelek mert asszem ilyesmi van fenn myvipen is... Ja a mito is megvan még ha esetleg tudsz valakit akinek kéne reklémozhatnád kicsit Üdv
Segítsetek nekem! Van egy Rotax 122 blokkom és az istennek se tudom leszedni a lendkereket...gyártottunk házilag 1 lendkerék leszedőt,mellékeltem a képeket.Szerintetek mit csinálok rosszul?
Hello Zoli!Sikerült már eladnod mito-d?tetszik az hyosungod!amugy először nem esett le h te vagy a "szomszéd faluból" pedig már párszor olvastam hozzászólásaid itt Tyt te meg motort vettél volna nem apriliát enyém is lassan helyre áll aztán akk végre jöhet az élvezet
nem kezd az széthullani, csak makrancos mint egy ribanc :)
Néha baromira kell rohannom a dolgomra, ezért van az hogy kapja az ívet. Ha csak simán motorozom, nem igazán szoktam 130felett menni tartósan.
Okés nem akartam a lelkedbe gázolni. Bár ha tényleg 140-150-ekkel hajtod akkor teljesen jogos hogy kezd széthullni... Én mondjuk 120 felett sose mentem a mitommal tartósan...
skacok ha főtengelyszimeringes 1 robogó, létezik h nem indul be?