NAh, sikeresen megadta magát az RS-em alig 7000 km-nél...
Meglepődtem, mikor közölték h a kipuffban szállt el a katalizátor, és ezmiatt a dugó meg a henger is... Pozitívum, hogy garanciába megcsinálják az egészet... (még jó.. )
Beírok neked előre egy hozzászólást, mert ez lesz amennyiben hagyod a váltót zörömbölni, kimásolod, ha aktuális lesz, csak simán bemásolod:
" Vááá, gyerekek nagyon nagy baj történt velem! Innen írok nektek a kórházból, végleg megadta megát a váltóm, lesatuzott a hátsó kerék 170 nél, én meg repültem mint a győzelmi zászló, a motor romokban, velem együtt, már belátom, hogy egyszerűbb lett volna időben megcsináltatni, inkább hagyte volna veszni a szezonból hátralévő 2 hónapot,most meg így jártam...
Nem tud valaki egy jó kis problémamentes 4t motort eladót? Mondjuk egy Cg-t vagy YBR-t?"
Hát ez az h én sem tudom. Gány hangja van kettesben meg hatosban. Atta szerint tűgörgő akar széthullani a váltóban. Olajcsere 1000kmel ezelőtt volt szint 75w-90 (gépk. szerint), olaj van benne, a kuplung fogaskereke sértetlen.
ők kb mindig ott vannak:
5kor kezdődik, 4től van gyülekező
Meglepődtem, mikor közölték h a kipuffban szállt el a katalizátor, és ezmiatt a dugó meg a henger is... Pozitívum, hogy garanciába megcsinálják az egészet... (még jó.. )
Mondjuk most tiszta idegbeteg vagyok ,de az már más tészta
" Vááá, gyerekek nagyon nagy baj történt velem! Innen írok nektek a kórházból, végleg megadta megát a váltóm, lesatuzott a hátsó kerék 170 nél, én meg repültem mint a győzelmi zászló, a motor romokban, velem együtt, már belátom, hogy egyszerűbb lett volna időben megcsináltatni, inkább hagyte volna veszni a szezonból hátralévő 2 hónapot,most meg így jártam...
Nem tud valaki egy jó kis problémamentes 4t motort eladót? Mondjuk egy Cg-t vagy YBR-t?"
5kor kezdődik a lezúdulás
Mi lett/van a vassal, hogy szét kell húzni?
Rolii
Fel kéne vitetnem hozzájuk a motort egy blokkszéthúzásra
Van egy elado palyaidomom szivlampas RSre ha valakit erdekel esetleg.
Hirdetes