Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali, érdeklődnék, hogy közületek jön e valaki aug 30-án a "KÉK" túrára?
Ti meddig járatjátok a motort? 1000 km alacsony fordulaton, vagy hogyan? Enyémben most van 500 km (Vertex dugó) és ilyen 5000-es fordulatnál elváltom mindíg.
ne idegelj már fel, mit kéne megcsinálnom? Hányszor mondjam még tökéletes az elektronika, 1 évig azzal jártam, és 100000000% hogy nincs torpanás 5-6ezer között. Nyomatékosan mondom, az más miatt van a motoroddal.
nem holnap, szombaton:)

egyébként vettem na neoprén ruhát, qrva jó szél lesz holnap balcsin, csak kicsit hideg... ja és találta a fanatic deszkához talpat, egy csávónak volt még 1...
ma meg holnapő megyek felrakatni a 34est m,eg beállíttatni hozzá...meg elmentem az ital mondohoz és vettem a polinihez való gyertyát 3850 huf:s champion raching nemtudom mi mert csak az van ráírva hogy c55
Te biztos ilyen kurvaokos gyerek vagy...
gondolom olyan szakmai ismerettel rendelkezel hogy ilyeneket ki is mersz jelenteni...
HAJRÁ!
majd találkozunk úgy is vhol találkozón vagy pályán vagy nemtudom. nem kell visszafizetni elég ha megcsinálod:) ha meg nem torpan akkor meghívlak 1 sörre :)
mariobully, fogd már fel h fojtatlan az elektronika, majdnem egy évig használtam. Nincs benne torpanás 5-6ezer közt ez tuti, tehát az mástól van a motorodban. De ha gondolod gyere el hozzám, hozd el az elektronikát. Ha belerakom és torpan, akkor visszafizetem az árát. De ha tökéletesen működik a motoromban, akkor veszel nekem egy gumigarnitúrát :)
Jah,és azért küldtek másik levelet,mert azt szarul írták,oda Pannónia napokat írtak..miközbe ringen lesz szval semmi extra csak kijavították magukat:)
Elvileg úgy van hogy fucky-val kimegyünk...Nekem 11:20 tól van fellépésem,neki azthiszem elöbb egy csoportal,ő III én meg IV.
srácok itt van a kezemben a régi gyújtásom nem a tyté mert az is akad és én azt nem bántom ...majd ő ...mivel kell kiszedni a tömítő hőálló izét? késsel szórakozzak? nem vágok el semmit?
071000-0910 qca91
:) szia köszi . este kinnt leszel a ringen? mennék egy kicsit mögötted meg még lessz egy két kérdésem. csabitól nem kérdezek mert ő sem tudja jobban vagy ha igen ő leégeti még a héten a kuplungját...
Hali! Enyém a fehér farokidomos Simson, már beszéltünk az Aldinál. Ha úgy érzed, nyugodtan gyere oda kérdezni pár dolgot, szívesen segítek, amiben tudok (ívek, kanyartechnika, térdelés, stb.). Egyébként az első, és legfonotsabb hibád, hogy túl későn adod rá a gázt, főleg a visszafordítóból kifele (sokat mentem mögötted, pár dologra felfigyeltem). Ennek persze előzményei is vannak, hogy miért így adja ki, de ez itt már hoszú lenne. Ha felketettem az érdeklődésed, keress meg nyugodtan.
hát itt ilyenkor is pangg az élet? légyszi aki tud jó állapotba lévő burkolatot szóljon (2006-os)! kevés karc nem számít! fontos lenne, légyszi srácok! előre is köszi üdv: fububouy
vertexet ne vegyél
Nekem amikor volt Rs-em én főként télen jártam vele... kcsiit hideg is volt az út is meg nem úgy tapadt a gumi ahogy kéne de én átjártam 20 km-ről egy körforgalomba, és nem tudtam letenni a térdem, Rs Atta anynit modnott bazdmeg, fogd meg döntsd be.. hát mentem hazafele menteme gy kört a körforgalomba... a 2. körnél végiggondoltam amit Atta mondott és magamba hangosan mondtam: BAmeg Dani a srácoknak sikerül, a Gp-seknek sikerül... na majd nekem is és kiültem rendesen.... és leért! na akkor úgy megörültem h még egyzser nem tudtam megcsinálni.... így 2 nap múlva amikor kb 10 fok körül lehetett mégegyszer átmentem és akkor mentem majdnem fél kört és a berik koptatóm egyik szeme kacsint.... a lényeg sztem az h ki kell ülni rendesen és szépen bedönteni sajna még 20 fokos melegbe nem siekrült ugyanezt megcsinálon mert mentem volna Fuckyval meg Attával pályára de ellopta valami gányadék ember az RS emet 2006-os így ugrott az egész előttte meg 3 hónaig szervízbe volt.... ma mentem vagyis tegnap éjszaka mentema Gozsi Rs-ével valami élvezet.... hát jól megjártam.... szal én csak annyit értek hozzá h ülj ki rendesen és tedd ki a térdet.... és lent lesz az előbb utóbb...... de ha már a lábtartó leért akkor a térdnek hamarabb lent kellett volna h legyen ha szépen kiülsz! sok sikert balesetmentes közlekedést midnenkinek!
bocs hogy teleírom itt az egésszet...de vannak kérdéseim:D pl hogy hogy nem ér le a térdem ? pedig lábtartó lenntvan a cipőm racolja az aszfaltot, kiülögetéssel is próbálkozok sztem elég jó eredménnyel ... de a térd az nem megy le... nemértem... holnap csinálok onboard vidit meg kívülről ...
a kezdő 4. ben vagyok benne az első 11kor kezdődik de utánna küldtek vmi izét hogy a hungaroringen lessz:D nah szal nm én vagyok a hülye ... ki jön még? kivel találkozhatok?
értem ezt megfogadom meg kuplungolok majd fékezéskor is...kanyar elején visszaenged aztánm gáz..vhogy így kéne
Kérd meg Fuckyt(vagy aki hajlandó) hogy "húzzon" egy kicsit, annak több értelme van mint leírni,ami szinte lehetetlen. Ha arra is rá tudsz venni valakit, hogy kívűlről nézzen, az is többet ér, mint ha valaki leírja.
Meg aztán nagyon más tudni, hogy miképpen kell(ene) és más tészta, hoyg abból mit tudsz megcsinálni.
A páylakilométereket nem pótolja semmi
a padlógáz az milyen? van padlód vagy mi?
szóval hogy is kéne menni kanyarba pályán kérem leírni mert még csak a 2. leggyorsabb vagyok (csak a döntés miatt mert az megy) szal én úgy csináltam -tudom hopgy rossz szal egyenes 2es fullgát ki szélre első+hátsó fék kanyar előtt elengedem hagyom had guruljon sebességbe(kettes) és közben nem kuplungolok-nah itt 1 hiba amit tudok is csak nem tudtam jól kijavítani... kanyar közepén meg padlógáz és kigyorsít .... szal hogy kéne? hogy tanítják?
jah hungaroring:D még jó hogy szóbakerült
nem a pannóniaringen? csütörtökön? 21edike az volt odaírva (mondjuk a hungaroring közelebb lenne)nah de én pannóniaringet olvastam...megnézem még1x