Bocsi hogy néha hibásan írom le a szavakat... Csak anno szülinapomra ilyen lap tophoz hasoló billentyűzettel leptek meg és nagyon rosz vele írni . De majd lecserélem .
Amugy meg énis néztem hogy Agip 2T Racing vagy mit ir a szervízkönyv de bementem az Agip kútra és csak ijen 1700 ft os ásványi olaj volt a kínálatban .
Igen, ez sejthető, de akkor azért csak nem vehetik el tőlem a garanciát, mert azt az olajat töltöttem bele amit maga a gyár javasol a motorhoz adott kézikönyvben?
Régebben volt még téma a garancia, és hogy mikor hajlantóak megcsinálni a tetű natixosok a motort, és mikor nem... Nos én valami olyasmire emlékszem hogy ha nem az őáltaluk előírt Castrol R2 olajat teszem bele akkor sem fogják majd érvényesíteni a garanciámat, ha neadj Isten esetleg történne valami... Utánanéztem a Maintenance Book-ban és ott az áll, hogy a gyár Agip speed 2T-t javasol.... Ilyen olajat is szeretnék igazából venni, mivel több helyről hallottam, hogy az egyik legjobb... Valaki tud esetleg magyarázatot arra, hogy ha Agipot javasol a gyár, akkor miért kéne nekem Castrollal tömni a gépet?
Nemtod mi lett a Hypermotardal?
Lemaradtam róla