kevés ez a b10eg az rsbe...nemcsoda hogy beleolvad ilyen melegbe nekem is megfolyt egy de még műköött meg semmi baja nem lett suzerencsére a gépnek (b10egt tuninmgrobogóba tesznek)fos a b10 eg eresbe akárki is találta ki hogy az kell
ennyi új arcot beszdki.... énis voltam új:) boltba tudod őket megvenni. mondjuk a fórum nagy része wizzairrel kimegy olaszba és ott veszi! úgy olcsóbb és tuti made in italy...
Tuninng! Hogy hogy? És mért nem álltál meg? Beszélhettünk volna egy pát szót!
Jah! Nem eltört a gyertyám hanem elolvadt, és beleégett a dugómba! Most azon imádkozok h csak a dugómnak legyen baja és mondjuk a hengernek ne! De ahhoz szét kell szedetnem! Majd dobok fel képet! Naggyon kemény! Tud vki vmi olcsó helyet ahol mondjuk ezeket az alkatrészeket be lehet szerezni? Köszi!
Sziasztok!
apró közlekedési hibámból összetörtem az Rs 125 ömnek a burkolatát aki tudna nekem tanácsolni egy 2006-os évjáratú faridomot, hasidomot, ill az oldalsó nagy rész is jó lenne ha tudna valaki lehetőség szerint fehér kellene! de aki hűtőt tud sérülésmenteset! az is jelezzen: e-mail címem: fububouy@freemail.hu
előre is köszi! Dávid
amugy a volvo témára visszatérve ugynézki hogy csar a chipp amit írtak. padlógáznál is lambda 1 em van...
Jah! Nem eltört a gyertyám hanem elolvadt, és beleégett a dugómba! Most azon imádkozok h csak a dugómnak legyen baja és mondjuk a hengernek ne! De ahhoz szét kell szedetnem! Majd dobok fel képet! Naggyon kemény! Tud vki vmi olcsó helyet ahol mondjuk ezeket az alkatrészeket be lehet szerezni? Köszi!
Milyen van rajt és hol lehet olyat venni
apró közlekedési hibámból összetörtem az Rs 125 ömnek a burkolatát aki tudna nekem tanácsolni egy 2006-os évjáratú faridomot, hasidomot, ill az oldalsó nagy rész is jó lenne ha tudna valaki lehetőség szerint fehér kellene! de aki hűtőt tud sérülésmenteset! az is jelezzen: e-mail címem: fububouy@freemail.hu
előre is köszi! Dávid