A fuel nevű lámpa az ha kifogyóba van a benzined. Ha eléri az 5 literes szintet akkor égnie kéne a kis lámpának. Nézd meg hogy a csapról nincs-e leszakadva a kis vezeték. És tartalék állás nincs a benzincsapon.
A hátulja tényleg elég szarul áll, a rugóstag tetején van egy anya amit 27es villáskulcsal tudsz tekerni. (lefele)
De rosszabb esetben másik teló van benne. Power szelep a hengerbe, azaz a kipufogónyílásba belógó nyelv ami a keresztmetszetet növeli, csökkenti. Ha nyitva van gyorsabban áramlik a kipufogógáz, ezáltal egyértelműen jobban megy. Ez a motor 92es vagy 93as évjárat, és elég valószínű hogy törve volt, elöl AF1 felni van benne AF1 tárcsával....
Sziasztok!
most vasaroltam 1 RS 125 ost, lenne par kerdesem mi hogy megy rajta, help pls:
Eloszor azt hogy a muszerfalon van 1 fuel nevu iras, amit gondolom akkor kene hogy kigyuladjon, mikor elfogy a benzin igaz? csakmert en mentem utra, aztan nem jelzett, es nagyot neztem hogy elfogyott... A masik meg hogy van tartalek tartaly? mert amikor vettem aszontak hogy van, ere mikor lealt a motrom, probaltam atrakni tartalekra, de ugyse gyuladt be...
Itt van 1 kep am otromrol 95 os kiadas jo alapotban, de meg az a gond, a hatuja olyan mint ha rajta lenne a kereken, igazabol 1 unyi hely van, a tobbi RS en meg van jo sok, mi lehet a gond? a rugot kell alitani, vagy?
Akkor meg az lenne a kerdesem mondtak van rajta power szelep, en nemtom miaz, vki elmondana hogy nez ki a motron vagy valami hogy megtudjam nezni telleg rajta van e? mondjuk lehet rajta van mert mikor hajtom 6000 rig huz, 6 folott bebolodul es megy mint a raketa, ez ez?
Meg tudnatok adni segitseget, a muszerfalon tudjatok ahol rja hogy fuel, natural, hogy ezek mik?
Hat eleg sok kerdesem volt , leirtam, varom a valaszotokat elore is THX
Figyeld majd a hasznaltmotor hirdetéseket, lehet h pályamotornak akarják eladni majd , v myvip-et meg az iwiw-et, mert én unokatesomnak myvip-en találtam meg az ellopott motorját ki volt rakva 1gyereknek a képkén és felismert és visszakapta......
látták kb 4 en h kész lett, ment fasza volt.... volt nállam 3 órát... vagy annyit se szar eső miért kezdtél el esni? :S:S:S ez van... sztem nem naon lesz már meg az se....
Tyt megmondta a frankót meg a többiektől is kösz:)
am meg minek mondjam az nsr-e h jó mikor nem?
meg te tizenévesen mikor szedsz össze annyi pénzt h meg tudj venni 1 motort...
nem tudom mit kell itt játszani a nagyfiút..
És a hüvelyes hengerhez mekkora dugót kapsz max? Mert abba is tud ám csinálni 0,5 mm mély karmolást... hiába fúrod ha nincs dugó, az öntött dugók meg felejtősek.
Figyeltem a srácot, mentem mögötte egy fél kört. Nemtudta eldonteni, hogy speed-es,vagy moto-s stílusba nyomja-e. De megfigyeltem, ez tipikus dukis szokás. Feltartja a másikat, mert azthiszi a 6millás géphez tudást is kap rögtön
Persze mindig borkáznak
Megprobálta a nagyokat utánozni és satu hátsofék ahogy a supermotosok szokták keresztbe rakni. De ahogy láttam nem nagyon sikerült neki, de azért az esésre én adtam neki egy 3-ast
A hátulja tényleg elég szarul áll, a rugóstag tetején van egy anya amit 27es villáskulcsal tudsz tekerni. (lefele)
De rosszabb esetben másik teló van benne. Power szelep a hengerbe, azaz a kipufogónyílásba belógó nyelv ami a keresztmetszetet növeli, csökkenti. Ha nyitva van gyorsabban áramlik a kipufogógáz, ezáltal egyértelműen jobban megy. Ez a motor 92es vagy 93as évjárat, és elég valószínű hogy törve volt, elöl AF1 felni van benne AF1 tárcsával....
Mennyi pénzt adtál ki ezért?
most vasaroltam 1 RS 125 ost, lenne par kerdesem mi hogy megy rajta, help pls:
Eloszor azt hogy a muszerfalon van 1 fuel nevu iras, amit gondolom akkor kene hogy kigyuladjon, mikor elfogy a benzin igaz? csakmert en mentem utra, aztan nem jelzett, es nagyot neztem hogy elfogyott... A masik meg hogy van tartalek tartaly? mert amikor vettem aszontak hogy van, ere mikor lealt a motrom, probaltam atrakni tartalekra, de ugyse gyuladt be...
Itt van 1 kep am otromrol 95 os kiadas jo alapotban, de meg az a gond, a hatuja olyan mint ha rajta lenne a kereken, igazabol 1 unyi hely van, a tobbi RS en meg van jo sok, mi lehet a gond? a rugot kell alitani, vagy?
Akkor meg az lenne a kerdesem mondtak van rajta power szelep, en nemtom miaz, vki elmondana hogy nez ki a motron vagy valami hogy megtudjam nezni telleg rajta van e? mondjuk lehet rajta van mert mikor hajtom 6000 rig huz, 6 folott bebolodul es megy mint a raketa, ez ez?
Meg tudnatok adni segitseget, a muszerfalon tudjatok ahol rja hogy fuel, natural, hogy ezek mik?
Hat eleg sok kerdesem volt , leirtam, varom a valaszotokat elore is THX
rohadjon meg aki ellopta
pedig azt hittem h berekbe nem lopnak
am meg minek mondjam az nsr-e h jó mikor nem?
meg te tizenévesen mikor szedsz össze annyi pénzt h meg tudj venni 1 motort...
nem tudom mit kell itt játszani a nagyfiút..
Misem természetesebb
Ha a fórumra gondolsz.... Még matrinckád is lehet;)
Persze mindig borkáznak