pina nekem is kéne. te kisfiam! azon a pereces képen a motornak ha jól látom sok baja nem lett! akkor miért ne mazt látom hogy pattansz rá, és toldo visza hogy hajts tovább? heee?
szia a polini 160 szett van nekem is és nem kell más tenned mint hajtókart cserélni hozzá mert az egyedül nem bírná csak de amúgy nem 30 lovas lesz a géped hanem alacsony fordulaton is nyomatékos de végsebességre nem változik mivel áttételt nem cseréltek a motordbe csak erőt :)
most ezt kinek írtad Peti AF1 ?
Szerinted itt mindenki olyan marha gazdag, és csak te vagy csóró?
Mert ez kurván nem így van!
Nekem is csak a nyári melóbol van pénzem!
Különben is érdeklődtünk, és nem azt mondtuk, hogy meg is vesszük!
Szóval nem mindenki gazdag!
Remélem nem haragszol meg rám!
Újan a pollini elég drága, a szett tartalma tudtommal a dugó is, meg az "apróságok"...és nem hinném, h sokkal jobban menne tőle a motor. Aki pénzes , annak ugyis tök mind1.
A polini témához énisi irnék :
Mi a véleményetek róla ? Mennyivel rövidebb az élettartama mint a gyári hengerszettnek vagy a esetleg a Wössner nek ?
mert láttam német oldalon 480 Euroért polini hengerszettet.(új) ami nemis annyira vészes kicsivel drágább a gyárinál .
Mennyi dob a motoron teljesítményén egy olyan szett ? Mert láttam hogy a Mitoknál elég jót produkál
[szeressem a pinát, úgy ércsem!]
Voltál a Március 15-ei Simson találkozón, akkor volt járatós az RS-ed!
Majd valamikor összefuthatnánk!
Szerinted itt mindenki olyan marha gazdag, és csak te vagy csóró?
Mert ez kurván nem így van!
Nekem is csak a nyári melóbol van pénzem!
Különben is érdeklődtünk, és nem azt mondtuk, hogy meg is vesszük!
Szóval nem mindenki gazdag!
Remélem nem haragszol meg rám!
Mi a véleményetek róla ? Mennyivel rövidebb az élettartama mint a gyári hengerszettnek vagy a esetleg a Wössner nek ?
mert láttam német oldalon 480 Euroért polini hengerszettet.(új) ami nemis annyira vészes kicsivel drágább a gyárinál .
Mennyi dob a motoron teljesítményén egy olyan szett ? Mert láttam hogy a Mitoknál elég jót produkál
Érdemes megvenni?
Ki tudja, hogy honnan lehet 160-as Pollini hengert venni?
Különben a hengerhez, még dugó is meg hajtókar is kell?
Köszi