Bár csak annyi baja lenne a motoromnak!
Akkor én lennék a legboldogabb ember!
De hát sajna ez van!
Mikor rendelted meg?
HA nem küldik, akkor rendelj a pinkmotorstól!
Nekik biztos van!
Vagy Győrből, a citybike-tól!
az enyém is áll már 4napja mert elvittem szerelőhöz telószimering cserére meg beállíttatni de nincs olyan méretben szimering (elvileg van 3 fajta de ez nincs bcsabai italmondoban és azóta is jön pestről) pedig van pár rs meg mito errefele ...hogy kapják be---
JAjjjj!
Ne is említsétek Dobogókőt!
Idén még nem voltam fent, de tavaly egész Nyáron ott motoroztunk fent a haver Gixxerével!
Terveztem, hogy felmegyek idén egyedül, de azóta meg szar a motor!
De lassan megrendelem a cuccokat hozzá!És bejáratás után az lessz az első dolgom, hogy felmegyek!
Addig is széles utat, és olcsó benzint!
talán itt van aki kicsit jobban ért hozzá:) Mitoba vettem c3as csapágyazást de a gyári amit most kivettem belőle az c4 volt... rakjam bele a c3at vagy vegyek inkább c4et?
Ha jól tudom az a gyári gumi (legalábbis nekem az van fent eredetileg).
Nem döntök olyan hatalmasan nagyokat, de azért nem is fordulok szögletesen, és eddig még nem csúszott meg egyszer sem (kop-kop), a határait még nem mertem tesztelni Nem tanácsos egy szembejövő kamion hűtőbordáin kikötni... Majd egyszer ha eljutok pályára
110es első ill 150es hátsó gumik PÁRBAN eladó!
Sok fajta van!
Dunlop D208, D209GP, Alpha; Pirelli Dragon Corsa, Michelin Pilot
Ár 25000 ill D209GP 30000
érdeklődni 20/5140810
posta is megoldható
Továbbá
RS pályaidomok!
99től 2005ig akár sötétplexivel
ill 2006tól!
érdeklődni a fent emlitett számon!
Srácok!
Ki tud nekem szerezni Léptetővillákat?
Ha jól tudom, akkor 3 db van a mociba!
Nekem mind a 3 db kellene!
esetleg újonnan mennyibe kerül?
Köszi!
Helló bocsánat, hogy offolok, de emzolinak lenne egy ajánlatom, hátha el tudod passzolni! Haveromnak vannak idomai Simsomra, ami eltakarja a tankot, hátra megy az ülés alatt, van mellé egy fejidom, meg egy sárvédő! Ha érdelel, írj a CBR topikba
Akkor én lennék a legboldogabb ember!
De hát sajna ez van!
Mikor rendelted meg?
HA nem küldik, akkor rendelj a pinkmotorstól!
Nekik biztos van!
Vagy Győrből, a citybike-tól!