délután még aztmondtad hogy váltókar már van csak lábtartó kell mostmeg már eltünt azis? na mindegy váltókar van itthon hétfőn meg hozok neked lábtartót is persze csakha akarsz motorozni
Menyj el a dixlexiás orvosodhoz,még mindíg nem tudod ,hogy nagy betűvel kezdjük a mondatokat,meg hogy nem teszünk + betűket az értelmes szavakhoz,Amugy én tudom mikor hagytad el,Mikor bemutattad mit gyakoroltál a motoros éveid alatt,de ez nagyobbat szólt mint vártad
Sziasztok uj rs tulaj vagyok és nem értem miért nem tudok váltani, nicns a bal lábamnál egy kar amivel pakolhatom a sebsségeket. Aki tud valami megoldást kérem segitsen
Heló
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy a lánc alatti "gumi" helyére mit rakjak be? Már próbálkoztam mindenféle anyaggal, puhával, keménnyel, gumival, betonnal (na jó azzal nem) és mindet elette a lánc.
Hali
Most vettem egy 2002-es Aprilia rs 125 -t és lenne pár kérdésem hozzátok, hisz ti tapasztaltak vagytok.
Ja és egyáltalán nem értek hozzá, eddig 125-ös aprilia leom volt.
Első kérdésem az lenne hogy miért van az hogy ötösbe 10 000 -es fordulatnál kb 110- 115-nél felváltok 6ba de ha nincs lejtő akkor tartja a sebességet, de nem gyorsúl. kérdésem az hogy miért van ez?
A másik az hogy nem gyári a kipufogó, lehet benne fojtás ( Tényleg totál semmit nem értek hozzá)
Magyarul arra vagyok kiváncsi hogy miért nincs erő a gépben, lehet benne fojtás?
Ha nagyon hülyeségeket kérdezek akkor bocs , tényleg nem értek hozzá.
Mai est folyamán én is RS tulaj lettem