Csak azé vigyorogtam mert oda szúrtam,az ,hogy a bence sátra meg tele volt,ő dolga,én arra nem jártam,,másik ,videon tisztán hallatszik a végén hogy mit csinálsz szal annak is megvan a tettese
az volt a gáz hogy egy buzi követett és mondom inkább korházba kerülök csak segbe asszon hátulról. És lám még mindig élek és még letudom guritani a napi 1 barna sziklát a hegyen
Te kis buzi!
De látod eleve ez a külömbség közted és köztem,én eljutok a manselig de te megragadsz a gecibe már a box utca kijáratánál mikor zöldetkapnál ott maradsz a faxba ..Nem én kuncsorogtAM MULTKORIS HOGY VALKI VEGYE EL A MATRICÁMAT
Képek Tomi fetrengéseiről a Kawasaki zxr-400-as tipusú motorkerékpárral elővételben rendelhetők. Igényes esések lesznek lefotozva. Egy amatőr esései-t majd meglehet tekinteni augusztus 8.-án. Belépés ingyenes. Fantasztikus tigrisbukfencet fog bemutatni Tomi a mansell kanyar elött. Gyertek sokan kell neki a biztatás. Aki kimaradt belöle ismétlen kérésre elővételben csinálok neki emlékképeket
"Yamaha yzf-r 125,akrapovic rendszerrel 30 lóerő!"
Nem létezik,h ilyet valaki elhisz!EZ NEM IGAZ!
a HAVEROM SZERINT!
Én is csak röhögtem!Az rs 125 az GÉP
jó hogy rábeszéltelek mert ennyi papírt fizetni egy jollyért :S és sztem nem sokkal vagy talán lehet semmivel se jobb mint az arrow. + arrowhoz olcsón hozzá lehet jutni használtban. haveromnak is az extremára 5 ropiért lett arrow használtba, csak annyi volt az alku hogy a másik gyereknek pedig gyári kellett ....
"Yamaha yzf-r 125,akrapovic rendszerrel 30 lóerő!"
a HAVEROM SZERINT!
Én is csak röhögtem!Az rs 125 az GÉP!
De látod eleve ez a külömbség közted és köztem,én eljutok a manselig de te megragadsz a gecibe már a box utca kijáratánál mikor zöldetkapnál ott maradsz a faxba ..Nem én kuncsorogtAM MULTKORIS HOGY VALKI VEGYE EL A MATRICÁMAT
a HAVEROM SZERINT!
Én is csak röhögtem!Az rs 125 az GÉP
pedigláttam valamit..
Valaki meg tudja mondani a Kakucsring telszámát?
a HAVEROM SZERINT!
Én is csak röhögtem!Az rs 125 az GÉP!