Hy mindenkinek!
Most szereztem be 1 2006-os rs-t de sajna még benne van a folytás és ha kiszedném belöle akkor menyi lenne a vége? Meg menyit csalnak az órrák ha csalnak!
Elöre is köszönöm!
ennek örömére akkor hozd a testsúlyod meg a bőrruhád és holnap délután leszünk kinnt páran ringen.. max seb. rekord megvan akkor a következő cselendzs a körrekord felállítása...
Új rekordom, 100kg+ bőrruhában, ma 4sávos, szélcsend, nuku lejtő, kb. 30fok
164km/h óra szerint, 11100as fordulaton kb.
Örültem mint majom a farkának, eddigi rekordom (vacsiúj volt a motor, legelső bejáratás után) 162, szóval megdöntöttem :)
Egyébként ha lett volna hely még ment volna, talán
I Love RS125
yaaaa felhívtam... szombat toyota nap vagy mi.. vasárnap meg valami motoros bajnok futamot említett a csóka... de addig lehet menni rendesen .. holnap nincs semmi rendezvény...azt mondta a pálya tiszta de ezt azért anniyra nem hiszem el amíg nem látom és nem dolgoznak a pálya körül....
Most szereztem be 1 2006-os rs-t de sajna még benne van a folytás és ha kiszedném belöle akkor menyi lenne a vége? Meg menyit csalnak az órrák ha csalnak!
Elöre is köszönöm!
egyébként zuhi lesz, ha jól csal a meteorológiai érzékem..
164km/h óra szerint, 11100as fordulaton kb.
Örültem mint majom a farkának, eddigi rekordom (vacsiúj volt a motor, legelső bejáratás után) 162, szóval megdöntöttem :)
Egyébként ha lett volna hely még ment volna, talán
I Love RS125