nem tudom mert d207el nem mentem. d207f-el mentem de nem tudok róla mit mondani mert amikor azzal pályáztam akkor a mostaninál 3x bénább voltam tehát nem hiszem h nagy feladatot állíottam volna guminak:D
nem tudom mert nem volt sok tapasztalatom. de ami puha és nekem nagyon bevált az a michelin pilot race. kakucson bedöntve volt h bedöntve keményen bele kellett nyulnom a fékbe a sok kacsázó miatt és elkezdett a gumi nyúlni mint a takony de nem csúsztam el. ezt többször is eljátszottam és qrvár meg voltam vele elégedve. egyszer meg elkezdtem vele fáradni, kikatapultáltam magam a rázóköről, vissza aszfaltra és csapkodott a kormány koppanástól koppanásig, visított a gumi de megint csak nem csuszott és nem lett bukta belőle... szal én azt a gumit nagyon tudom ajánlani!
esőben mondjuj para:)
Benő! jövőhéten megyek Mezőberénybe állítólag ott sok jó használt gumi van (előre akarom mert állítólag kagylós) -szterelő mondta én azt sem tudtam mi az ... szal hátulra marad a d207 előre vmi puhát szeretnék mik a jók ? a dunloaopból tudom hogy d207gp d208gp d209gp és a többiből melyik a jó? majd felírom magamnak
nem tudom mert d207el nem mentem. d207f-el mentem de nem tudok róla mit mondani mert amikor azzal pályáztam akkor a mostaninál 3x bénább voltam tehát nem hiszem h nagy feladatot állíottam volna guminak:D
esőben mondjuj para:)
Ára: 49990.-pénz.
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
va
gy itt