köszi:) nekem egy év csuszás az 800 ropiba fájna, egy bukott államvizsga meg 200-ba, ugyh nem kockáztattam:D
és akkor még nem is beszéltünk 1 év elmaradt fizetéséről...
ja, utána hazafelé az 5-ös úton 230-nál kinyílt a hátizsákom kis területen szórták be az utat a cuccaim... az esőruhámat egy darabig nem kell kivasalnom, mert azt megtette tegnap pár kamion
tegnap bepróbáltam az euroringet az RR-rel. hááááát...... nem volt rossz! Nem is emlékeztem már hogy az euroring ilyen jó kis pálya. Kár hogy relatív drága. No mindegy, azért még párszor kinézek idén mert az RR-rel azért egy picit szórakoztatóbb mint a Kakucsring, de ettől függetlenül Kakucs marad a favorit továbra is... asszem
Hali!
Azt szeretném kérdezni egy jártasabb RS-estől, hogy a Fordulatszám mérő és a hőfokmérő háttérvilágításáért felelős ledet, hogyan kérjem a boltban mert nem tudom h annak a lednek van-e valami speciális neve vagy mérete?!
Köszi!
jah télleg nem volt castrol racsing (4300) máshol meg 5ezret mondtak rá nah mind1
szal kérdeztem a szerelőtől lehet e keverni ok bementem mindenhova csak ilyen 3200hufos scooterolaj hasonló van (szintetikus) ok mondom akkor megnézenm az adzsipot olajd agip raching 5300 ehh mondom de megvettem beleöntöttem van benne full sintetikus olaj+castrol nah miért kerül ez ennyibe? meg mi az a castrol? slick( az az amit az amcsik találtak fel csökkenti a motorkopást ,olyan van a jobbik 95ösben )-gyengébbekkedvéért mielőtt oltanának...
Már megvan a fordulatszámmérőbe a led de nem tom berakni:S