tééhááííksz
Ha hazaértem megpróbálom...nem igazán értem, de a MODE gomb nagyon bejött
De sajnos a gépet tuti el kell vinnem szervízbe...nem szépen ketyerészik... 2300mérfölddel akik eddig látták, hajtókarosnak mondták..majd kiderül. Marha jól megy...kivéve 4-7 ezerig..mert akkor hányás, szinte fullad.
elment a hátsófékem és foggalmam sincs mibaja. eggyik pillanatba fog. másikba fékeznék és semmi.mintha fékbetét se lenne benne oan lenyomni és egggggyáltalán nemfog. miazisten bajalehet?
Én nyomtam délelött egy nem túl lájtos menetet Dobogókőre fel és le, kár hogy csak most olvastam a felvetést, mert ugyebár vörösváron össze is futottunk egy integetés erejéig
Ha hazaértem megpróbálom...nem igazán értem, de a MODE gomb nagyon bejött
De sajnos a gépet tuti el kell vinnem szervízbe...nem szépen ketyerészik... 2300mérfölddel akik eddig látták, hajtókarosnak mondták..majd kiderül. Marha jól megy...kivéve 4-7 ezerig..mert akkor hányás, szinte fullad.
Hát én nem találtam semmi ilyet a használati utasításában sajnos megvan képesen is..de sehogysem...
grát hozzá
"Az a lényeg ha te elhiszed a hülyeségeket :)
Ja mito is megy óra szerint 180at, aztán mindenki sír amikor bemérve 160 is alig van ;))))
Tyt"
--
"ok, engem nagyon nem érdekel a dolog, fogalmam sincs mennyit csalhat az óra. Csak vigyék el :)"
:D
Moker, szép vas, grat hozzá!
Írtam reggel, hogy ki jönne, de akkor sajnos nem olvastad...