Egyébként pont ma este motorozok, látom endurós gyerek jön mint állat, jól van szimót nem kínzom, lassítok, mondom előzzél emg ha annyira akarsz, erre megáll mellettem és unokatesóm fia. :D Egy Honda MTX 80-assal, holnap mennek rutinra (SMKP), szal még semmilyen jogsi nincs, de ma 40 kilométert motoroztak. :D Másik unokatesóm rendőr és ő a nagybátyjuk... :/
Dunlop D209GP
ilyennel versenyzünk
pályán használt középen kb 90% de még páylán is elmegy bőven...30pénz
meg van Dunlop alfa 10es aszem a neve...
új RS eket ilyennel adják ki... azis használt kb 70-80%os mindenhol...az 25pénz
de az Rs re gyárilag 150es kell és az bőven elég még pályára is!
főleg a pirelli ami más profilu mint a dunlop!
Dunlopot leteszem majré nélkülire de a pirellin ottvan sajna 1centi kb
Örülök, hogy szóbakerült ez a gyertya dolog, mert már rég érdekelt, hogy mi a különbség a B10 és a BR10 között. Mert nekem van egy BR10 EG-m is, de azzal úgy emlékszem nem mert rendesen a Futura. Az, hogy zajszűrős az egyébként meg mit jelent? Meg, hogy ellenállásos?
Ez befoylásolja a menetteljesítményt?
Ja, és, ha kisebb hőértékű gyertya van benne, mint kéne, milyen problémák lehetnek? Mert télen volt szerelőné az meg valami hatos hőértékű valamit tett bele. (előkerestem, NGK BPR6 ES) Belevaló, nem belevaló? Nekem nagyon nem tűnik belevalónak, a B10EGnél hosszabb is 2-3mm-el, meg ilyen bumszli vége van. (szerelő aszonta, tűhegyű versenygyertyát tett bele...)
ilyennel versenyzünk
pályán használt középen kb 90% de még páylán is elmegy bőven...30pénz
meg van Dunlop alfa 10es aszem a neve...
új RS eket ilyennel adják ki... azis használt kb 70-80%os mindenhol...az 25pénz
főleg a pirelli ami más profilu mint a dunlop!
Dunlopot leteszem majré nélkülire de a pirellin ottvan sajna 1centi kb
25 illetve 30pénz!
Gondolom a 150est azt lefordulod koppra....
Szép egy háziállatok élnek Magyarországon...
Ez befoylásolja a menetteljesítményt?
Ja, és, ha kisebb hőértékű gyertya van benne, mint kéne, milyen problémák lehetnek? Mert télen volt szerelőné az meg valami hatos hőértékű valamit tett bele. (előkerestem, NGK BPR6 ES) Belevaló, nem belevaló? Nekem nagyon nem tűnik belevalónak, a B10EGnél hosszabb is 2-3mm-el, meg ilyen bumszli vége van. (szerelő aszonta, tűhegyű versenygyertyát tett bele...)