Igen, csak nincs kocsira jogsim, és nincs aki csak úgy furikázzon:D
Hát, mocskosul elszoktma fáradni mire hazaérek
Autópályán kímélő üzemmódban megyek. csak 8ezer alatt a fordulat, 7000 körül szoktam menni az pont 100. És akkor nem gyilkolom.
Sajnos nincs semmim amivel feltudnám vinni az rs-t. Lábon kell felmennem. Elég szar ez így. 8000km van a motorban de a gumi már szar, mert autópálya + ring mostanában. Sajnis kölcsönkréni se tudok futót sehol.
Gondolkodtam hogy a motort fennhagyom valakinél, de hétközbe meg megyek vele mert nincs más közlekedési eszközöm. Szóval erre még nemtaláltam megoldást.
Alulról énis szembe sávból szoktam:D:D:D
Igen sajnos már kikopott az út. Meg ugye rs-el igazából csak az elsó kanyar élvezhető. De hát, úgyis már pályaorientált lettem:)
Helyes :) Főleg, hoyg egyre rosszabb az aszfalt is... még 600RR-el jártunk ki, dee ááhh. iszonyat volt, szembe sávból csaptuk alulról az első jobbost :D dupla balosban felfele meg egy ívben 180-al :D
Jah télleg kiárusitás van. Eladó kurva sok alkatrész rs-re gyujtás öninditó relék 160-as henger castrol power 1 olaj, 26-os karbi, idomok, minden kis buziság csak vigyétek
Szerintem a 123-asban is ugyan azok a műanyag fogaskerekek vannak. A fogaskerekek a kiegyenlítőtengelyt hajták meg. Az hogy mitől törtek szét jó kérdés, valami közészorulhatott?
Aztmondta h 110 körül de ez attól függ h Shell Vpower van-e benne mert az megdobja.
Mondta h okés lenne a 150ló is de akkor meg kell rendelni az ukránoktól a sportvezérműtengelyt meg a spéci dugókat meg nem ártana a koppánynál egy kicsit lukasabb kipufogó sem!
Mondtam neki h jövő héten viszem a gépet mert még kicsit gáz a karbi szinkron és nagyon dadog 3000-nél. Bár ez nem para elvileg mert 5000es fordulat alatt ugysem közlekedem....
De rohadjon meg összeolajozta a gatyájával a fehér szőrmés kárpitot!
Szevasztok!Nekem egy 1997-es Aprilia RS 125-öm van, és csütörtökön eltörött benne a főtengelyenen lévő műanyag fogaskerék, amely az olajpumpán lévő, szintén műanyag fogaskereket széttörte!
Mind a kettő szarrá tört!
Ha valaki tudna nekem esetleg olyan indokot, hogy miért törtek szarrá, az lécci írjon!
Attól lehetett, hogyha gumitfüstöltem vele?
Üdv: Béci
Hát, mocskosul elszoktma fáradni mire hazaérek
Autópályán kímélő üzemmódban megyek. csak 8ezer alatt a fordulat, 7000 körül szoktam menni az pont 100. És akkor nem gyilkolom.