Hmm akkor már jobb a helyzet
Ha sikerül rávennem valakit hogy jöjjön velem, és a szüleimet is hogy engedjenek el, akkor ott leszek Majd írok hogy mi lesz...
Egyébként a gyári gumikat meddig lehet biztonságosan dönteni? Nem nagyon mertem még próbálgatni közúton
nekem akkor történt ugyanez amikor még balfasz voltam és 3. sebesség után nem a 4-et találtam meg hanem egy köztes lukat, felpörgött a motor kb 12 000-es fordulatra és elszállt a hűtés meg az olajpumpa is ami szerencsére kivolt kötve meg elkezdett rázni mert a kiegyensúlyozó tengely sem volt kapcsolatban a főtengővel...szóval törtek a fogaskerekek
Őőő semmi konkrétat még... Anno a cégünk tárgyalt az ötletgazdákkal, hogy mi csináljuk a földmunkákat, de nem tudom mi lett velük.... Mindenesetre még semmi mozgolódás
Hmm nem is rossz ötlet... eladok ezt-azt a ziziből... mondjuk a blokkot kinek tűnne az fel
Hmm, én éppen elsírtam a bánatom hogy mennék, de nincs teljes bőrcuccom, tehát kirugdosnak a pályáról úgy hogy a lábam sem éri a földet... És mivel most egy fityingem sincs, asszem csak a következő ilyen napra tudok elmenni Hengert meg majd adok neked... egy PVC henger megfelel?
Ha van MSN-ed akkor lécci vegyél fel, mert beszélni szeretnék veled!
Köszy szépen: Tóth Béla
a címem: beciby@citromail.hu
Fasza!
Mit kellet cserélned?
És mennyibe került?
Ha sikerül rávennem valakit hogy jöjjön velem, és a szüleimet is hogy engedjenek el, akkor ott leszek Majd írok hogy mi lesz...
Egyébként a gyári gumikat meddig lehet biztonságosan dönteni? Nem nagyon mertem még próbálgatni közúton
165-öt tud. 155ig megy rendesne, utána már lassabban megy a számláló.
Hmm nem is rossz ötlet... eladok ezt-azt a ziziből... mondjuk a blokkot kinek tűnne az fel