Amúgy is csak olyannak adnám akiről megbizonyosodtam hogy gondját viseli, ha már elhoztam a kereskedésből, akkor már felelőséggel tartozok neki... meg az értelmi szintje miatt is...
télleg adsz mindent hozzá? Kajak kéne ez a dög, bár anyámék lefejeznének...
Volt itthon jópár hörim, mind kegyetlen groteszk halált halt sajna (nem miattam!), a nyulaim buzik voltak aztán ellettek adva tenyésznyúlnak, a macskáim felszívódtak mint a kámfor... de szeretem az állatokat :D
amikor a rendőrök álítólag megerőszakolták a Zsanettet akkor is a csaj iwiw-es képeit tették be a bulvár újságok a cikkeikhez. Semmi értelme nem volt kikockázni a csaj arcát. 3 klikkeléssel meg lehetett nézni hogy kit takar a cenzúra.
hallod viccen kívül engem érdekelne ez a zeller nevű sátánfajzat, legalább minden este jól szétröhögném rajta az agyam. Csak van pár probléma, h hogy jut le, hol tartom, mivel etetem, stb :DD
Az IWIW az egyik legveszélyesebb internettes portál, ami létezik. A szolgáltató állítólag nem más, mint a Nemzetbiztonsági Hivatal. A program nem más mint egy nyilvántartás. A legjobb fotók, amik az azonosítást megkönnyítik, pontos elérhetőség, iskolák, ismerősök, barátok. Ha kell keresni valakit, hát mindenhol megtalálják. Nincs menekvés. A rendőrségi nyilvántartással szemben ez folyamatosan újítódik. Ahogy egy változás történik az iwiw-es életében, máris korrigálja azt az adattárában. Szokásait leírja a fórumokban, politikai nézetei megjelennek itt is, ott is.
Aszalós Veronika született 1993. június. 8 Dunakeszin élő lakos. Nő nemű. Beszél magyarul, angolul. Egyedülállő Ez itt a big brother. Mi mindent látunk
Volt itthon jópár hörim, mind kegyetlen groteszk halált halt sajna (nem miattam!), a nyulaim buzik voltak aztán ellettek adva tenyésznyúlnak, a macskáim felszívódtak mint a kámfor... de szeretem az állatokat :D
Amúgy röhögni lehet rajta...
a szikla egyik oldala a biztonságos helye, oda menekül a szikla másik oldaláról ha megilyed
tényleg mit szólnak 1máshoz?
z3 a rutin meg az évek mi?
ennyi és kész...