Olvastam az rsv forumban a hpzzászólásaid a garanciával kapcsolatban, hogy az valójában nemlétezik meg stb. Hát minden rizsa nélkül veled jól kibasztak!
Én is úgyjártam tavaly mint te, besült a moci, bevittem a szervízbe. Ők felküldték az inportőrhöz, és kaptam is az új hengert+dugattyút. Igaz 2 hónap volt, de mivel ez szezon végén történt nem igazán izgatott. Amúgy utána néztem, garanciális meghibásodás javítására 1 hónap van, ha túlcsúszik, bátran fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez.
2. dunakeszin.... szervízben, vhogy sikerült elrontaniuk a műsuerfalamat. az össz km állás 73ezer volt. Na most eztis kicserélték garanciában. Olyan nincs hogy a garancia csak reklámfogás. Ez 1 törvény, nem a szervíz ahova hordod, vagy vitted dönti el hogy garanciális-e a javítás vagy nem, hanem a gyár, mert ők vállalják.
Szóval ha bárkinek gondja van, szépen követelje a jogait, mert ami jár az jár. Nekem eddig az rs meghibásodásai 0ft-omba kerültek!
Az enyémen buktam egy picit, sztem jó motor volt, nem volt baja(miután megcsináltam) az oldala nekem is csuszott volt, mégis elvitték. 12xxxkm volt benne, mondtam a gyereknek, hogy ennyi azt fogta és vitte. Én annyiban jól jártam, hogy nemsoká' veszek valami egészen nagyobbat, de amugy szerettem az rs-t is.
de a sérülés miatt nemveszik... inkább olyat vesz a kis hulyegyerek amire felül azt megy nemérdekli h 1 nap alat lefényezik. ird oda h a dugóban 4 ezer km van!
pszichedelikus béka. Mellesleg szerintem a királylányos sztory is innen jön. Királylány fogta a bufo-t, megcsókolta. A bőrén lévő hatóanyag beoldódott a királylány nyálkahártyájába, entheogenikus/pszichedelikus hatást kiváltva. Jöttek a haluk, királylány a békát királyfinak látta. Tiszta sor :)
Ez a nyúl... tök ari, de az első képen olyan mintha egy kitömött plüssállatot megszálltak volna az ufók, szinte látom rajta h gyilkolni fog az éjjel kisérteties feje van
hmmm még nem láttam. Remélem pörög vele valamikor a srác, kéne menni egy versenyt :) Most el vok szállva a géptől, kurv@jól megy :) Tegnap szegedről visszafele viharos oldalszélben is megvolt a 160 alattam, lenyomtam egy cagivás havert 40ről gyorsulva kettesben (125ös enduro, pedig rövid az áttétele)... Csak sajna nincs benzinkutam, le se szállnék a vasról :)
Olvastam az rsv forumban a hpzzászólásaid a garanciával kapcsolatban, hogy az valójában nemlétezik meg stb. Hát minden rizsa nélkül veled jól kibasztak!
Én is úgyjártam tavaly mint te, besült a moci, bevittem a szervízbe. Ők felküldték az inportőrhöz, és kaptam is az új hengert+dugattyút. Igaz 2 hónap volt, de mivel ez szezon végén történt nem igazán izgatott. Amúgy utána néztem, garanciális meghibásodás javítására 1 hónap van, ha túlcsúszik, bátran fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez.
2. dunakeszin.... szervízben, vhogy sikerült elrontaniuk a műsuerfalamat. az össz km állás 73ezer volt. Na most eztis kicserélték garanciában. Olyan nincs hogy a garancia csak reklámfogás. Ez 1 törvény, nem a szervíz ahova hordod, vagy vitted dönti el hogy garanciális-e a javítás vagy nem, hanem a gyár, mert ők vállalják.
Szóval ha bárkinek gondja van, szépen követelje a jogait, mert ami jár az jár. Nekem eddig az rs meghibásodásai 0ft-omba kerültek!