Jah szerelőkről annyit, hogy az én EX RXem EX gazdáját 56 000Fttal húzta be egy igen nagynevű szerelő (nem akarok neveket mondani) és még arra sem jött rá, hogy mi a hiba. Ha hoszabb távra tervezel 2t motorral akkor jobb, ha picit beledolgozod magad a témába.
A képen látható henger szerintem hibátlan, persze nekem sincs röntgenszemem. Nicasilos hengernél ha nincs komolyabb sérülés a bevonaton, akkor nagy baj nem lehet....
A szerelőnek is megkell élnie valamiből, de ennyire. Szánalmas az ilyen szerelő. Na mindegy akkor küld vissza és jó lesz az én rs-embe amit PÁLYÁN HASZNÁLOK.
mondjuk sokért is dolgozik (álltalában) szal tuti szereti a lóvét... de jó szerelő mondjuk lehet hogy csak azért mondom mert mindenből újat vetetett mindíg velem...
nem akarok okoskodni ,de mégis megteszem,Sztem ha még nem láttad akkor nézd meg,ne bízz meg a szerelődben Tapasztalat elöbb nézd meg és ha úgy ítéled jó ,tedd bele, ha nem akkor ne
én egyszerűen nem vennék semmit norbitól. ez nem is az ő hengere, ezeket a képeket netről szedte le, az övé meg van repedve, és folyik a bele a hűtővíz.
nem tudom szar ez így hogy nem értek hozzá meg nem láttam, de meg kell bízni benne:S am jó ajánlat hogy 1 hónap próba:D csak az hogy ha rossz akkor hajtókarcsapágy+dugó bánja így drága... beszéltem faterral+szerelővel 150 az új polini 160as (szett) nincs más hátra...vagy ez de akkor mondta hogy akkor nem megyek vele csak eladom...