voltam ma pilisben, lepencén, meg a belvárosban.
belváros: ennyi autót még nem láttam soha szombat délután... őrület volt. sok vasárnapi balfasz, lehet elnézték a naptárat.
pilis: kurvajó volt. sok motor volt, kevés autó. de persze azt a kevés autót is pont a legjobb kanyaroknál tudtuk kifogni. aztán ahol meg nem volt senki és nagy kanyar volt, ott meg szar volt az aszfalt.
mindegy, jó volt azért, sikerült kurvajókat dönteni, úgyhogy majré már csak 1-2mm van hátul. jobb oldalt :D bal oldalt kicsit több.
sziasztok
bocs h ide is írom, de hátha tudtok segíteni
nem tudná valaki megmondani, h mi az a kis fekete henger alakú izé a farokidom alatt bal oldalt?
van benne vmi elektronika meg egy kis hangszóró, de gyárilag volt bent szerintem. lehet h riasztó '95-ös RS-ről van szó
THX
Erről valami bővebb infót tudsz adni? Akár itt akár mailen, esetleg MSN en :)
Talán addigra megoldódnak a forgalmival is a problémák, és érdekelne a dolog ...
érdekes, ahogy egy profi bekarburálta, semmi gond nincs vele, persze a sok észlény jön hogy ez már a 3. dugó benne.. elmondom neked kedves Dzsozi, ha amikor az arrow felkerült, és Aszalósék beállították volna akkor frankósan (és nem a csodálatos natix), azóta a gyári dugó lenne bennne.
ennyi meg egy bambi..
de fogadjunk következőnek is ez lesz felhozva, h a 3. dugó benne, mert ehhez nem kell ész...
többen telefonáltak már nekik de mind1