amúgy megnézte az apriliás gyerek és aztmondta tökéletesen volt összerakva... meg fasza illesztéssel dolgozik (pl 4km olaj nélkül?):D a rotax 123as hoz való arrow rendszer jó a 122esre?
jaja csak most meg nem is azért ragadt meg mert (tudom magamról) nem értek a 2t finomságaihoz én az a seggfej hülyegyerek vagyok aki a saját motorját (ha már meleg) padlózza a gecibe...
szal semmi sincs benne? (sérülés) apró karc mert mondta a szerelőm hogy ha 1 pici is van az már off (---jah 1 kis ismeretterjesztés : 3-5 km ert bír a nicasil az rsen olaj nélkül utánna belekap a dugó a hengerbe : tapasztalat:D)
dd.. mondjuk nekem is terveim közt van csak nem rsel hanem majd 1 nagyobbal mert ehh... túl gyorsan kopik:D néhány óra múlva majd írok msn en ha leszel és megbeszéljük ,....
azt vágom csak kép kéne meg nemtudom... merre laksz? é on mi? mert úgy kéne hogy lássa a szerelőm érted mert ha neked úgy(ha messze laksz) jó hogy elküldöd ... a szerelőm azt mondja hogy fasza akkor belerakjuk de ha nem akkor visszaküldeném...
arra meg nagyon nincs pénzem
nem kell pörgetni és nyomatékosabb, közutre nagyon jó