csak azért mert még életemben nem voltam pályán... azt sem tudom eszik e vagy isszák:D najó az íveket általánosságban tudom(gokartból, ott elég jól mentem csak 10 kör alatt besokallok mert mindíg jobb kört akarok futni... és fal lessz a vége vagy csak elbaszom és csúszkálok :S szar ügy nah mind1 szal a kezdő az az mint én? (mert valahol el kell kezdeni még ha ki is állítanak hogy lassan megyek...)
ezt a kezdő haladó csoport dolgot nem veszi komolyan senki! Én csak a 10:50-es első 20 perc miatt választottam azt, mert így nem kell olyan korán kelni. De Pl. én tavaly ugyanebben a kezdő III. csoportban mentem és olyan kezdő arcokkal mentem együtt mint a Talma, a Végh Jana és a Magda Ati, szóval az hogy kezdő a neve az nem jelent semmit.
hát nem tom én felhívtam őket és mondtam 2:25ös köridőt (ami mondjuk nem teljesen igaz de ugy számoltam h nincs az egész célegyen ráfordító felporozva :DDD )...
azt mondták h még azzal is nagyon ajánlott a haladóba menni..
az a motor aznap nem ment! nem nyitott a power, 8 felett nem húzott semmit sem! egyenesben is úgy mentek el mellette a 125ösök mint a szél...
sztem ezt kár volt leírni úgy h nem tudtad!
Emlékszem még a 125.vilaga időszakból hogy, hogy osztotta az észt mindenkinek MR2T vel és akkora pofájuk volt...azt 250essel 2:53at ment a Ringen! NA AZ A SZÉGYEN BAZZ!
amikor szétakadt a váltóm és 5.be mentem végig tavaly uccsó versenyen akkormentem 2:40es köridőt
azt mondták h még azzal is nagyon ajánlott a haladóba menni..
sztem ezt kár volt leírni úgy h nem tudtad!
Miért nem lehet felmenni saját motorral?
Honda nap:
A kezdő az mennyire kezdő csoport? Nagyon? ha igen, akkor ott a helyem :D
amikor szétakadt a váltóm és 5.be mentem végig tavaly uccsó versenyen akkormentem 2:40es köridőt
másnap ugyis pályázok még meg 2 hét múlva is ugyh jó lesz az ott nekem is.