Felveszlek msn re mindenképp csak nem akarok vírust küldeni ezért nem lépek be már egy ideje.Amint kész a gép felveszlek mert tudnék veled miről dumálni
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors és precíz választ! Azt hiszem h még MSN-en lesz pár kérdésem, de most elrakom magam holnapra, aztán mikor következőleg belépek akkor felveszlek.
hiup,és Jog a legjobb... A hangár utcában mindenki ilyennel ment régen... Nem tudom 100% ra de asszem a régi jog ból van Vizes változat. az újból meg tuti!
Azért megyünk hiuppal, mert merev a váza, jól elférünk rajt. és keskeny a blokkja. Jognak hajlik a váza, meg széles a blokkja, és leér. Viszont jognak a blokkjához a morinihez rakásig van a net tuning cuccokkal. Az én motoromban, meg a többi hiupban minden modosítva van. ami gyári az a váz, ülés, faridom, tank, blokkház, hátsókerék. Ha többre vagy kiváncsi, akkor msn-ben, vagy személyesen elmondok mindent. Most épp van egy hiup vázunk + blokkház, ülés, idom, gyújtás, meg ami kell. msn cimemet megtlaálod az adatlapomon, vegyél fel nyugodtan, segítek.
Kösz! Láttam régebben h egy másik fórumos gyereknek is ugyanilyen van...csak sajna nem emléxem ki az... Figyimár ahogy látom te is tolod Hiuppal plz mondj már te is vmit előző kérdésemhez kacsolódóan.
Azért megyünk hiuppal, mert merev a váza, jól elférünk rajt. és keskeny a blokkja. Jognak hajlik a váza, meg széles a blokkja, és leér. Viszont jognak a blokkjához a morinihez rakásig van a net tuning cuccokkal. Az én motoromban, meg a többi hiupban minden modosítva van. ami gyári az a váz, ülés, faridom, tank, blokkház, hátsókerék. Ha többre vagy kiváncsi, akkor msn-ben, vagy személyesen elmondok mindent. Most épp van egy hiup vázunk + blokkház, ülés, idom, gyújtás, meg ami kell. msn cimemet megtlaálod az adatlapomon, vegyél fel nyugodtan, segítek.