Most értem haza Siófokról vittük a foglalót az apartmanhoz ahova megyünk nyaralni a barátokkal Júliusban.
Végig küldtük az autópályát oda vissza elég crazy volt ja én 2 személlyel voltam és vittek a gép a 255-t Fasdza volt de most mehetek szerpentinezni mert eléggé meglátszik a hátsó gummán az autópálya
Nagyom jó kis délután volt
JA és 260km alatt ellőttem 25 liter benzint
iyen videókat ne mutogass mert valameyik fórumozónak megtetszik h ezzel közlekedjen az utcán és akkor még 1 ép RS-sel kevesebb! Lóriát látnátok. az oyan mintha most hozták volna a szalonból! gyönyörű! egy csepp olaj vagy kosz sincs rajta! ugy van összerakva mintha egy gyár dolgozott volna rajta!
még nem volt pofám elkérni tőle 100 méterre, de érik a pillanat:D
A kutyafiú és a kutyalány elmennek kutyagolni. Egyszer csak a kutyafiú előveszi a kutyafáját, a kutyakislány meg a kutya mindenit. A kutyakislány megijed. – Te kutyafiú, nem lesz ebből kutyabaj? – Cseppet se félj, van nálam kutyagumi.
hát nagyon úgynéz ki tökre ilyen a kapujuk is ugyanis azt az RS-t akartuk megvenni ami most ákosécsak nekünk nemtetszett aztán meg mr yamaha egyhéttel később megvette
Most értem haza Siófokról vittük a foglalót az apartmanhoz ahova megyünk nyaralni a barátokkal Júliusban.
Végig küldtük az autópályát oda vissza elég crazy volt ja én 2 személlyel voltam és vittek a gép a 255-t Fasdza volt de most mehetek szerpentinezni mert eléggé meglátszik a hátsó gummán az autópálya
Nagyom jó kis délután volt
JA és 260km alatt ellőttem 25 liter benzint
még nem volt pofám elkérni tőle 100 méterre, de érik a pillanat:D
amúgy mentem vele olyan 80 90 között ment kettesbe ha jól emlékszem 3.ba nemtudtam feltenni mert rövid volt az utcájuk
Aprilia RS316 (250)