balog józsi... a gyújtás eletronikának jó kell hogy legyen külömben kicsúfolom tytet amúgy másik elektronikával is ezt csinálja... most a kábeleket nézi am.honnan ismered?
Jaja kint voltunk....több mint 10ezren voltunk, néha mi is eltévedtünk, meg 1szer hátulról álltam a 2sport pronak, és nem tudtam, melyik az enyém ! Meg az a millió ember, meg már hely se volt, sok totojázás miatt be is köpött 1 gyártyát az AF1! Jó volt nagyon, legközelebb remélem találkozunk, és megtalállak!
Jaa még láttalak is, odaakartam menni hozzád, tudtam, hogy fórumról vagy, csak nem találtalak utána! Egyébként Attáékkal mentem ki, utána CartmanXXX-el voltam, meg még 1 Sport Pro-s sráccal, jól néztünk ki együtt!
én csináltam... megérni megérte de nem nagyon ... fárasztó + az olaszból behozott mociknak kb hulladékká használt a motorja... kb ezekkel 1ütt ugyanott vagy mint ha vennél 1 jó magyar rst
Sziasztok!
Nézegetem a hírdetéseket,és sokat látom,h forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal.Az most tulajdonképpen mit is jelent?Csinálta már végig egyáltalán valaki ezt a procedurát?V csak jól hangzik,és odaírják... Illetve mennyibe kerül kb?
Thx
,,csak" és ez a baj hogy ott az idézőjel milyen szép világ lenne ha mindenki olyan mocit vehetne amit a tudása enged (anyagi keretek nélkül) na jó nem álmodozom mert még a végén politikusnak fogtok képzelni
Egyépként szerintem ismerem a szerelődet!
Én gyujtáselektronikára tippelek!
Néha komolyan nem találtuk meg hova raktuk a motorokat
attáékat láttam meg ts RS-ét...
vedd má meg 350 ért az enyim oszt ne érdeklődj...
kb 100 e méf h rendszáma legyen
Nézegetem a hírdetéseket,és sokat látom,h forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal.Az most tulajdonképpen mit is jelent?Csinálta már végig egyáltalán valaki ezt a procedurát?V csak jól hangzik,és odaírják... Illetve mennyibe kerül kb?
Thx