sziasztok csak eggyet szeretnék kérdezni meik a jobb honda nsr 125 27 ló power szelep vagy cagiva mito vagy aprilia rs 125? mert most akarok venni és ez a 3 tetszik
nemtud valaki ocsón rs -t? ha idom sérült vagy valami karcos az nem számit vagy az se ha nincsenek meg az idomjai ! és joblenne a ujabfajta lenne a szívlámpás! ja az se baj ha külföldi papirjai vanak de papirok legyenek hozzá!4
elöre is köszönöm a válaszotokat!
ja és akinek lenen vagy tud az irjon: soos214@freemail.hu
msn: piiiterke@hotmail.com
Volt az is. Jó előre villogot is nekünk egy autós, amit JoeZ nem vett észre úgyhogy ő mintha misem történt volna, folytatta útját 120-szal a 60-as útszakaszon
Kérdezted,hogy 1.-én kakucson licenszes balhé lesz e, Husaberg kolega azt írja a supermotyó topikban,hog lesz licenszmentes is, de zat nem tudja milyen kategoriák lesznek.
220-ig huzattam ki a 11-esen azon az egyenes részen amire gondolsz. Aztán megszólalt egy hang bennem hogy talán ezt mégse kéne még és visszaengedtem a gázt.
amikor megelőztelek dobogókőről lefelé, az rohadtúl nem volt jó ötlet ! Jöttek szemből és csak akkor esett le hogy lehet észre se vetted hogy betettem melléd a motort. Úgyhogy összeszorítottam a fogam és elmondtam egy gyors imát, hogy nehogy rám boríts a kanyarban!
vagyis az enyémis eladó...
nemtud valaki ocsón rs -t? ha idom sérült vagy valami karcos az nem számit vagy az se ha nincsenek meg az idomjai ! és joblenne a ujabfajta lenne a szívlámpás! ja az se baj ha külföldi papirjai vanak de papirok legyenek hozzá!4
elöre is köszönöm a válaszotokat!
ja és akinek lenen vagy tud az irjon: soos214@freemail.hu
msn: piiiterke@hotmail.com
Bencce akkor kedden megyek a csizmáért. Amúgy még a képek nem jöttek meg mindig :S kistuning5@citromail.hu próbáld újra, thx
Vagy én vagyok túl óvatos