kiput azt sajna nemtudok de biztos van itt valakinek eladó amiben benne van a katalizátor, vagy azis egy jó megoldás lenne ha valakitől kölcsön tudnál kérni néhány órára és azzal kiprobálnád
csak 125ös jogsim van ezt azért vettük hogy gyakoroljak de jó lenne már 4t mondjuk erhát-on ,cibrihátszáz-on vagy gixerháccáz-on arra sztem nem kéne ennyit költeni.
Szia Mario!
Tudom nem egy a kettő de amióta az RS 50emből kilett vágva a katalizátor nekem is néha olyan mintha megakadna 6-8 ezer között ilyenkor visszaengedem a gázt és megint elkezdem húzni vagy visszaváltok egyet így átugorja azt a fordulattartományt... ezután már jólesz(legalábbis nálam)
2-3 hét és rendesen rád kérdeznek mit csináltál előtte a motorral, castrol r2 legyen benne( és ne fullig mert akkor abba köt bele, hogy utánna töltötted rá (csak normálisan).Én dunakeszire vittem és készülj fel egy kötelező szervízre (így -s úgy is leszedik rólad...)
Jameg szerintem ne lábon vidd el a moccot (befog állni a csapágy-- megfordul a főtengőn azt cumi).
Ha felhívod öket van olyan lehetőség, hogy ingyen beviszik a motort a szervízbe (feltéve ha szabad a szállítókocsi)...
Sok szerencsét hozzá.
ma már csiszoltam csak elfogyott a dörzspapír meg holnap veszek 2 flakon festéket (lehet nyomok rá 1 bordó viper csíkot) bár lehet inkább az 1. pályanap után ha már tudni lehetne a moci baját...
Kemény lehetett h átment a full szembesávba
Tudom nem egy a kettő de amióta az RS 50emből kilett vágva a katalizátor nekem is néha olyan mintha megakadna 6-8 ezer között ilyenkor visszaengedem a gázt és megint elkezdem húzni vagy visszaváltok egyet így átugorja azt a fordulattartományt... ezután már jólesz(legalábbis nálam)
Jameg szerintem ne lábon vidd el a moccot (befog állni a csapágy-- megfordul a főtengőn azt cumi).
Ha felhívod öket van olyan lehetőség, hogy ingyen beviszik a motort a szervízbe (feltéve ha szabad a szállítókocsi)...
Sok szerencsét hozzá.
Bakker boccs miután felpakoltam esett le h nem takartam el...