IGen annyirol csak faszom telelett a reszletes meg cseres emailekkel! 350 kp aszt kesz. Hangja? Elkell jonni meghallgatni. De ebben nem csalodsz. Kerdezz csak utana itt..
Szkuli! Képet nem tudok mutatni, még nincs kiszemelt. Az ára 300-450 ezer. Csak félek hogy sokat kell őket szerelgetni . Nem mintha nem értenénk a szereléshez, de senki se akar többet szerelni mint motorozni.
Jocirs! A tiédet már nézegettem ! A te motorod 450-ről indúlt. 350 ezerért nem rossz, a festése szép! 50-es papírjai vannak? Az meg hogy kell vagy nem úgy is csak a helyszínen dől el, ha halljuk a hangját.
Hello! Valaki tudna segíteni? Rs 125-öt vennék használtan, 95-2001-es évjáratút. Az érdekelne hogy mennyire megbízhatók ezek a típusok, olasz gépem még nem volt. Azt tudom hogy nem olyanok mint a japán gépek, meg azt is hogy ez Rs fórum, de őszintén valaki mondja már meg. A választ előre is köszönöm!
kipróbáltam az új lánccal a gépet, hát ez eszméletlen.. Nem számítottam rá hogy ennyit fog dobni rajta, totál megváltozott a motor... Mindenhol gyönyörűen húz, semmi rángatás sehol, alulról is gyorsíthatok, semmi csapkodás, nem zajos, és olyan szépen pörög fel hogy ihajj :)) Végre olyan a gép teljesen amilyennek szeretem.
Ja és 160at mentem vele óra szerint elég nagy szélben egy 'viszonylag' rövid egyenesben.
én ugy hallottam h nem fogják majd sorozatgyártásban adni csak lecc 1 limit darab amit + kiegészítőnek meg lehet majd venni a tuonohoz vagy az rsw-hez és elvileg 8 milla körül lecc!
Ja és 160at mentem vele óra szerint elég nagy szélben egy 'viszonylag' rövid egyenesben.
Gondolkodom rajt,hogy megcsináltatom...de ha mégsem akkor szólok