Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki nem tudja hogy mikor kapcsol a power az rs ben? és az nsr ben? köszi előre is
ha megveszed a mocim rendelek neked ebayről!
mi kéne?
vanbenne egykét km:Dnembaj aki szeret mocizni:)
Valaki tud e-bayrol rendelni cuccokat?
tulajdonképpen ez tudományosan megvizsgálva azért van, mert Te mivel alacsonyabb vagy, arányaiban vastagabb is vagy. beztos valahogy ezzel van összefüggésben a dolog. vaaaaagy, már errre készültél napok óta, hogy elmondhasd: igen, én leettem ádámot!
jóllakkott óvodás képed
jah azt is írd ki h leettelek a picsába
http://youtube.com/watch?v=OsG... na itt van. felhívnám a figyelmet motorostársunk kiművelt modorára, ha már ő bedobta a jóllakott képem.
nahh neked még a töltény is megakad....
nagy vagány gyerek azt futni akar :) hát rádférne dagadt :)
Ha valaki akar egy jó RSt akkor tudok egy eladót. Aprilia RS 125, 2000es évjárat, Svájci forgalmis forgalomba helyezhető. Hibátlan, Gyönyörű, Kifogástalan. kb 170et megy óra szerint. 350ezer hufff a számom: 06304514435 üdv mindenki
Olvastam a problémát a mociddal. A szaggatást 6-8 e fordulaton csinálja vagy az felett is? Ha a gyújtásban mindent kizártatok, akkor a kipufogóba való durrogás lehet szegény keveréktől is. Kérdezd meg a szerelőd hogy milyen főt. szimeringeket épített be! Ha valami olcsó olajszimeringet, akkor lehet az a probléma. A hőtől és a benzintől annyira meglágyul, hogy bizonyos fordulaton kinyílik. Ez elszegényedést okozhat, amiből fulladozás lesz és egyfajta durrogással, szaggatással párosul. Csak gyári vagy jó minőségű viton alapanyagú (barna) szimeringet szabad használni!
jociii az érzékenyfülű! http://data.hu/get/248244/mini...
vigyetek neki sört, az mindig jó módszer:D
*húztatok
Nekem azért volt jó, mert végre húztak is legalább és jobban odamertem húzni, igaz kicsit kisebb géppel mint ami nektek van, de nekem tökéletes volt... :$ :D Lekéne paktálni a tulajjal hogy este 10 után 10 percig körözhessünk ott. O.o
hello mindenki! tudja valaki esetleg honnan lehetne RS 125 színkódokat megtudni?elöre is kösz ha tudja valaki, kereskedés nem mondja meg :S
nemmondott iet cska mondtam példát
blokkot?
fater, a blokk az az egész cuccos nem csak a henger-hengerfej... hee azt minek? többet ér 1 új blokk mint az rsed de az összes 3évnél öregebb motornál
afaszom kivan a szerelővel meg apámmal. ha aztmondja neki a szerelő apmnak hogy cseréljen blokkot, apám kciserélné. merhát a szerelő joban ért hozzá.... szent szó amit aza segg mind
akkor nem lessz semmi.. nekem sem volt mondjuk nekem nem ragadt
és mivan ha nem hónolizélteti?
ott nem számít neki, kompressziót meg nem fog veszíteni. hónoltassa meg a hengert és mehet bele az új dugó. powerje hogy van neki? kiderült már? nyelvből vágva van vagy belelóg rendesen?
felhívot a szerelő "ahol a szoknyája vana dugónak a henger ott sérült, mint egy fél borsószem"
aztmondta a henger jó.

nemlesz ettől gyengébb a moci vagy valami? aztmondta a tökös nemlesz kicsitse