városban nálunk az utak 80%a gány, városon kívül 90%. nincs más lehetőségem!
Városban csak ott fékezek nagyobbat elsővel, ahol megfelelő az aszfalt. Mivel ez ritka, inkább előrelátóan kurva hosszú féktávot veszek és a hátsót csipegetem, úgyis jó le van terhelve alattam a motor segge, nem csúszik az meg olyan könnyen :D
amúgy family center parkolóban nyomtuk a stoppiekat (AdrinXt, Ádám/etz/, én), bár én a másik kettőhöz képest lófaszul nyomom :))) Videó hamarosan fennlesz itt
voltunk este az Aldi ringbe, ász volt a körözgetés... Koptattam egy picit a térdem :)))
csak az a nyomorult őr, nem bírta elviselni hogy este 10kor a totál kihalt parkolóban megyünk körbe körbe, ezért ránkhívta a zsarukat, de időben menekültünk :D
Hát ha éppen élni akarsz akkor lehet hogy kell az elsőt is hazsnálnod, ilyen úton én nem is szeretek menni, max lassan, hogy ne keljen csak lassítani, de hát vannak kívételek
Aki szar úton fékez nagyot, bárminek felütheti az elejét.
Szerintem a legnagyobb balfaszság szar minőségű úton elsővel fékezni nagyot, összeül a teló totál, és nem képes csillapítani az egyenetlenségeket. Én gány úton inkább a hátsó fékkel játszadozom (bár én speckó eset vagyok, sokat használok hátsó féket).
Hát 29 Le, és nincs power szelep nélküli változat...
Cagiva kényelmetlen, rs kettő között, nsr kicsit kényelmesebb...
Nsrnek buta a futóműve, nem olyan jók a fékei mint az rsnek, de sokkal megbízhatóbb mert nincs annyira kihegyezve...
Az nagy sztori volt
Láttam h nagyon jössz mondom elkezdem b.szni neki. Erre megyek a kanyar felé túl korán elvettem a gázt mert nem emlékeztem h ez mennyire szűkül be Mondom most biztos benéz mellém belenézek a balos tükörbe sehol nem vagy és akkor robbantál be egyből satufék h elférjél
És utána ha nem lettek volna autók nem érlek utól az életben
Sokat dob neked az a gumi az biztos
városban nálunk az utak 80%a gány, városon kívül 90%. nincs más lehetőségem!
Városban csak ott fékezek nagyobbat elsővel, ahol megfelelő az aszfalt. Mivel ez ritka, inkább előrelátóan kurva hosszú féktávot veszek és a hátsót csipegetem, úgyis jó le van terhelve alattam a motor segge, nem csúszik az meg olyan könnyen :D
amúgy family center parkolóban nyomtuk a stoppiekat (AdrinXt, Ádám/etz/, én), bár én a másik kettőhöz képest lófaszul nyomom :))) Videó hamarosan fennlesz itt